Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Hitro in učinkovito poslovanje brez nepotrebnih stroškov

Nova spletna banka za pravne osebe je zasnovana tako, da lahko v njej kar najhitreje opravite tisto kar morate - pregledate promet in stanje na računih ali kreditnih karticah, izvedete navadno ali množično paketno plačilo, plačate račune, izvozite promet ali dnevne izpiske, naročite menjavo v tuji valuti, opravljate posle z bančnim svetovalcem prek Komunikacijskega centra, zahvaljujoč sodobnemu sistemu obveščanja po e-mailu ali SMS-u pa se vam v spletno banko ne bo več treba prijavljati samo zato, da bi preverili stanje.

Z spletno banko Poslovna eSberbank SI boste prihranili dragoceni čas in denar in verjamemo, da vam bo izkušnja všeč.


Dostopajte varno od kjerkoli

V spletno banko Poslovna eSberbank SI lahko dostopate od kjerkoli, za dostop (z SMS žetonom) potrebujete le pametni telefon. Za vse uporabnike, vajene obstoječih načinov dostopanja, sta še vedno na voljo prijava s kartico in enkratnim geslom z OTP čitalca kartic ter prijava s kvalificiranim digitalnim potrdilom. Tako tudi če niste uporabnik mobilne banke za pravne osebe mSberbank SI, lahko do spletne banke kljub temu dostopate z vašim pametnim telefonom, tako kot na računalniku.
dostopi

Varno in priročno potrjevanje posameznih ali paketnih plačil z varnim, dinamičnim SMS žetonom

Za varnost transakcij je v Poslovna eSberbank spletni banki med poskrbljeno z dodatnim potrjevanjem plačil z varnostno nadgrajenim SMS žetonom. Skladno z evropsko uredbo o plačilnih storitvah (PSD2) smo SMS žeton nadgradili na način, da ni generiran naključno, temveč je ustvarjen na podlagi podatkov o transakciji in unikatno dinamično povezan (t.i. dynamic linking) s specifično transakcijo, skupkom transakcij ali paketnim plačilom, zaradi česar je kot element potrditve transakcij veliko bolj varen. 

Avtoriziranje plačil za vsako plačilno transakcijo v višini nad 30 EUR je obvezno, lahko pa ga nastavite tudi za najmanjše zneske. Izjeme so prejemniki, shranjeni v plačilnih predlogah. Tako nobeno plačilo ne bo izven vašega nadzora. Plačilne transakcije v spletni banki avtorizirate z varnostno nadgrajenim SMS žetonom.

Z enim samim SMS žetonom lahko tako potrdite poljubno število transakcij ali pa cel paket transakcij.

Prav tako si lahko nastavite SMS obvestila pri izbranih računih za vsak priliv oz. odliv in obdelanih oz. zavrnjenih nalogih.


Spletna banka vedno z vami na vašem telefonu ali tablici, tudi če še nimate mobilne banke za pravne osebe

telefon-tablica

Tudi če še niste uporabnik mobilne banke za pravne osebe mSberbank SI, lahko do spletne banke za pravne osebe kljub temu dostopate z vašim pametnim telefonom (ali tablico) na enak način kot na računalniku.

Uporabniški vmesnik spletne banke se samodejno prilagodi vaši mobilni napravi in vam omogoča, da na telefonu opravljate vse stvari v spletni banki tako, kot na računalniku.


Poenostavitev poslovanja s plačilnimi predlogami, e-računi in SEPA direktnimi bremenitvami (SDD)

Prek spletne banke lahko uvozite ali ročno vnesete (oz. podpišete) e-račune in SEPA direktne bremenitve in jih pošljete naprej v obdelavo.

Prijava in odjava od prejemanja e-računov je prav tako enostavna: v seznamu izdajateljev lahko enostavno izberete vašega ponudnika storitev in se prijavite na prejemanje e-računov; plačila, ki jih izvajate pogosto, shranite kot predlogo in vam jih po shranitvi ne bo treba več dodatno avtorizirati z varnim SMS žetonom.

predloga

Informacije za izdajatelje e-Računov

Informacije za prejemnike e-Računov


Sklenitev depozita, naročilo dviga gotovine, naročilo menjave valut po individualnem tečaju

V spletni banki Poslovna eSberbank SI lahko zdaj sklenete depozit, naročite dvig gotovine ali menjavo valut po individualnem tečaju, ali pa naročite vklop oz. izklop varnostnega SMS za vaše kartice.

Imate sredstva, ki bi jih radi vezali? Zdaj je to povsem enostavno, saj lahko e-depozit s poljubnim trajanjem sklenete z le nekaj kliki, brez obiska poslovalnice.


Opravljanje poslov z banko prek Komunikacijskega centra

V Komunikacijskem centru boste našli vsa najpomembnejša obvestila banke, če pa potrebujete informacijo ali nasvet, oziroma morate z banko opraviti posel znotraj varnega okolja spletne banke, pa lahko v tem sklopu oddate vaše sporočilo in odgovorili vam bomo v vaš nabiralnik sporočil v spletni banki.

Prav tako boste povratno informacijo prejeli tudi na vaš email naslov.

komunikacijski-center

Postanite uporabnik spletne banke Poslovna eSberbank SI


Telefonu