Imamo vašo aktualno telefonsko številko?

Skladno z Delegirano uredbo Komisije (EU) 2018/389 smo 14. 9. 2019 pri prijavi v spletno banko s certifikatom in potrjevanju plačil uvedli varnostno nadgrajeni SMS žeton, s katerim boste še naprej lahko uspešno uporabljali spletno banko. SMS žeton smo nadgradili na način, ki je skladen z aktualnimi regulativnimi tehničnimi standardi oziroma zahtevo po dinamični in enolični povezavi med SMS žetonom in transakcijo (ali skupkom transakcij), ki jo uporabnik s takšnim SMS žetonom avtorizira.

V uporabniških nastavitvah spletne banke preverite, ali imate vpisano aktualno mobilno telefonsko številko in jo po potrebi popravite. Več o spremembah si lahko preberete na TEJ POVEZAVI.


Funkcionalnosti, ki delajo za vas!

  • JASEN PREGLED IN ENOSTAVNA UPORABA
  • LAHEK IN PRIJAZEN DOSTOP ZA UREJANJE FINANC, KJERKOLI IN KADARKOLI
  • VARNOST NA 1. MESTU
  • PRILAGOJENA HITREMU POSLOVANJU IN PRIHRANKU ČASA
  • ENOSTAVNO NAROČANJE LIMITOV, TRAJNIKOV, KREDITOV

Na pregled funkcionalnosti

Moja banka
Predvajaj

SODOBNI IN VARNI NAČINI DOSTOPANJA DO SPLETNE BANKE

Poleg dostopanja z OTP čitalcem in kvalificiranim digitalnim potrdilom do banke lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom ter dodatnim varnostnim SMS sporočilom. Do spletne banke lahko resnično dostopate od kjerkoli, potrebujete le mobilni telefon in dostop do interneta.

prijava


naprave

SPLETNA BANKA TUDI NA VAŠEM PAMETNEM TELEFONU ALI TABLICI.

Tudi če na telefonu še nimate nameščene aplikacije Sberbank mobilne banke, lahko do spletne banke dostopate z vašo mobilno napravo, saj se uporabniški vmesnik banke prilagaja vaši mobilni napravi. Za najboljšo mobilno izkušnjo pa priporočamo, da si naročite mobilno banko mSberbank.


Naročite spletno banko eSberbank SI že danes


Telefonu

Opombe:
*Redna cena pristopnine znaša po veljavni tarifi 3,00 EUR na aplikacijo.