LinkedIn
WhatsApp
Viber

Izračunajte kreditno sposobnost

Izračunana kreditna sposobnost z uporabo kalkulatorja je informativne narave, zato za banko ni zavezujoča. Izračunana kreditna sposobnost se lahko razlikuje od vašega individualnega informativnega izračuna, ki vam ga bančni svetovalec pripravi na sestanku na podlagi upoštevanja več informacij. Za pripravo vašega individualnega informativnega izračuna se naročite na sestanek.Dodatna pojasnila:
Število vzdrževanih otrok je pomemben kriterij pri izračunu kreditne sposobnosti z uporabo kalkulatorja (v nadaljevanju: Izračunana kreditna sposobnost), saj znižuje kreditno sposobnost kreditojemalca. Izračunana kreditna sposobnost je v primeru, da v polje »Št. vzdrževanih otrok« vnesete število, višje od 0, pripravljena ob predpostavki, da otroke preživljata oba starša. V kolikor otroka preživlja zgolj eden od staršev, se rezultati izračunane kreditne sposobnosti lahko spremenijo, zato svetujemo, da se v tem primeru naročite na sestanek za pripravo vašega individualnega informativnega izračuna.
Število vzdrževanih odraslih oseb je pomemben kriterij pri izračunu kreditne sposobnosti, saj znižuje kreditno sposobnost kreditojemalca. Izračunana kreditna sposobnost je v primeru, da v polje »Št. vzdrževanih odraslih« vnesete število, višje od 0, pripravljena ob predpostavki, da gre za zunajzakonskega partnerja oziroma zakonca, prijavljenega pri zavodu za zaposlovanje v evidenci brezposelnih oseb oziroma v evidenci iskalcev zaposlitve. V kolikor preživljate drugega družinskega člana ali drugo osebo, ki jo morate preživljati po zakonu, se rezultati izračunane kreditne sposobnosti lahko spremenijo, zato svetujemo, da se v tem primeru naročite na sestanek za pripravo vašega individualnega informativnega izračuna.
Najvišja možna mesečna anuiteta novega kredita je znesek, ki ga glede na izračunano kreditno sposobnost lahko namenite za plačilo mesečne obveznosti novega kredita. Najvišja možna mesečna anuiteta novega kredita v primeru poplačila obstoječih obveznosti je znesek, ki ga glede na izračunano kreditno sposobnost lahko namenite za plačilo mesečne obveznosti novega kredita pod pogojem, da z novo najetim kreditom poplačate vse obstoječe mesečne obveznosti iz naslova obstoječih kreditnih in leasing poslov.
Najvišji znesek potrošniškega kredita na 7 let je izračunan glede na izračunano kreditno sposobnost in na primeru najugodnejše ponudbe za potrošniški kredit pri Sberbank banki: maksimalna odplačilna doba (84 mesecev), komitent Sberbank, gotovinski kredit, spremenljiva obrestna mera (6 M EURIBOR + 4,60 %). V prikazanem znesku niso vključene interkalarne obresti, stroški odobritve in stroški zavarovanja kredita. Točen informativni izračun z vsemi postavkami preverite na povezavi. 
Najvišji znesek stanovanjskega kredita na 30 let je izračunan glede na izračunano kreditno sposobnost in na primeru najugodnejše ponudbe za stanovanjski kredit pri Sberbank banki: maksimalna odplačilna doba (360 mesecev), komitent Sberbank, spremenljiva obrestna mera (6 M EURIBOR + 2,00 %), kredit zavarovan z zastavo nepremičnine. V prikazanem znesku niso vključene interkalarne obresti in stroški odobritve kredita. Točen informativni izračun stanovanjskega kredita z vsemi postavkami preverite na povezavi. 
Maksimalna odplačilna doba kredita je odvisna od starosti kreditojemalca in od obdobja trajanja zaposlitve.
Banka v postopku sklepanja kreditnega posla preverja resničnost navedenih podatkov. V primeru, da je stranka posredovala nepravilne, nepopolne ali neresnične podatke, lahko banka odkloni sklenitev kreditnega posla.

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in odgovorili bomo na vaša vprašanja oziroma se z vami dogovorili za sestanek v poslovalnici:

Telefonu


Ponudba kreditov

Potrebujete kredit za nov dom, izpolnitev želja ali poplačilo obstoječih, manj ugodnih obveznosti?

Izberite kredit in pošljite povpraševanje.

Ugoden potrošniški kredit

Ugoden potrošniški kredit

Za poplačilo obstoječih obveznosti ter za male in velike želje. Ugodna fiksna ali spremenljiva obrestna mera, odplačilna doba do 84 mesecev oziroma do 240 mesecev za kredite, zavarovane z zastavo nepremičnine. Preverite enostaven informativni izračun in pošljite povpraševanje za več informacij ali sestanek s svetovalcem.

Zanima me >

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

Zdaj tudi s kombinirano obrestno mero! Ugoden in prilagodljiv stanovanjski kredit za dom po vaših željah. Znižane obrestne mere in darilo ob sklenitvi do 31. 1. 2020. Preverite informativni izračun in pošljite povpraševanje za individualno ponudbo.

Zanima me >

Hitri kredit za komitente

Hitri kredit za komitente

Hitri gotovinski kredit do 20.000 EUR za nepredvidene stroške ali nujne nakupe. Odplačilna doba do 84 mesecev, brez potrjevanja dokumentacije pri delodajalcu. Samo za komitente.

Zanima me >

Avto kredit

Avto kredit

Udobno in preprosto do novega ali rabljenega avtomobila. Odplačilna doba do 84 mesecev, brez stroškov vodenja kredita.

Zanima me >


Potrebujete več informacij?

Pošljite nam vprašanja prek obrazca. Kontaktirali vas bomo z vsemi informacijami oziroma se dogovorili za termin obiska v poslovalnici.

Obiščite katerokoli od naših poslovalnic. Z veseljem vam bomo pomagali in pripravili individualno ponudbo.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 22 65 vsak delovnik med 8:00 in 19:30.