Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Iz ozadja - Prva sezona

Veste, kako so sestavljene smuči za skakalce? Vas morda zanima, kaj rada zajtrkuje Anamarija Lampič? Z Jurijem Tepešem vas peljemo na edinstveno popotovanje! Spoznajte zakulisje smučarskih skokov in tekov ...

Preberite več
04. 11. 2021

Iz ozadja - Meta Jerala Kegljevič, športna psihologinja (S01E06)

V zadnji epizodi prve sezone IZ OZADJA je naš novinar in nekdanji skakalni as Jurij Tepeš gostil športno psihologinjo Meto Jerala Kegljevič. Meta je prav tako nekdanja članica slovenske izbrane odbojkarske vrste.

Preberite več
04. 11. 2021

Iz ozadja - Matjaž Triplat, vodja državnega panožnega nordijskega centra (S01E05)

Naš novinar Jurij se je tokrat mudil v Lahtiiju. Na Mladinskem svetovnem prvenstvu je ujel Matjaža Triplata, vodjo državnega panožnega nordijskega centra, in mu zastavil nekaj vaših vprašanj. Pa poglejmo, kaj pravi Matjaž!

Preberite več
04. 11. 2021

Iz ozadja - Matic Slabe, serviser smuči tekalcev (S01E04)

Jurij nas je v tokratni epizodi seznanil z Maticem Slabetom, ki nam je razkril nekaj zanimivosti v zakulisju teka na smučeh. Koliko parov smuči imajo naši tekači, kako se servisirajo…?

Preberite več
04. 11. 2021

Iz ozadja - Matjaž Polak, kondicijski trener nordijskih kombinatorcev (S01E03)

Jurij Tepeš, zdaj že pravi mali mojster mikrofona, je v tokratni epizodi nordijske nadaljevanke iz ozadja v ospredje povabil Matjaža Polaka, kondicijskega trenerja nordijskih kombinatorcev.

Preberite več
04. 11. 2021

Uredite svoje finance

Prenesite brezplačno preglednico prihodkov in odhodkov

Prenesite preglednico

Iz ozadja - Gaber Arh, fizioterapevt in serviser smuči (S01E02)

Serijo pogovorov nekdanjega skakalnega asa Jurija Tepeša, ki za nas in vas nastopa v vlogi novinarja, tokrat nadaljujemo na Gorenjskem, natančneje v Stari Fužini ob Bohinjskem jezeru, kjer domuje eden od nepogrešljivih členov ženske A reprezentance v smučarskih skokih.​

Preberite več
04. 11. 2021

Najbolj brano

5 nasvetov za odgovornejše zapravljanje

Omare, ki pokajo po šivih in vsebujejo stvari, ki se jih še vedno drži etiketa, natančno poznavanje urnika razprodaj, polna denarnica vseh možnih plačilnih kartic, skoraj prazen varčevalni račun … Vam zveni znano?

Preberite več
28. 08. 2017

Cilj za mlajše in starejše je enak: Planica!

Zmes pravilne količine mladosti in izkušenj v svetu vrhunskega športa pogosto obrodi sočne sadove. Ko je zraven še adrenalin, neustrašnost in nacionalni ponos, je pot do uspeha skorajda zagotovljena. To velja tudi za »zmes« med Timijem Zajcem in Jernejem Damjanom, med 19- in 36-letnikom.

Preberite več
16. 12. 2019

Kako varčevati z nekaj deset evri mesečno

Z denarnimi skrbmi se srečujemo na praktično vsakem koraku. Kako si bomo privoščili nov avtomobil, ali bom imel dovolj visoko pokojnino, da mi ne bo potrebno životariti, ali bodo moji otroci lahko študirali… To so le nekatera vprašanja, ki se nam občasno prikradejo v misli.

Preberite več
22. 10. 2019

Naročite se na naše brezplačne nasvete!
Pridružite se več kot 10.000 Slovencem, ki v e-nabiralnik enkrat mesečno prejmejo koristne finančne nasvete!

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.