Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Gost prve epizode druge sezone je Jernej Damjan, nekdanji smučarski skakalec, ki danes skrbi za družbena omrežja slovenskih nordijskih reprezentanc.

Kot obljubljeno, smo se vrnili in nadaljujemo z drugo sezono epizod IZ OZADJA, ki bo tudi letos popestrila zimo z zanimivostmi iz zakulisja nordijskih reprezentanc.

Naš glavni novinar, ki gostom zastavlja svoja in vaša vprašanja na svojem Instagram profilu, je nekdanji smučarski skakalec, Jurij Tepeš (@tepesjurij).

V prvi epizodi druge sezone je Jurij gostil Jerneja Damjana, nekdanjega smučarskega skakalca in svojega reprezentančnega kolega. Jernej, ki je v svoji karieri dosegel osem uvrstitev na oder za zmagovalce, danes skrbi za družbena omrežja Slo Ski Nordic Teama (FB /sloskinordicteam in IG @sloskinordicteam).

Oglejte si več v zgodbah (Story) na našem Instagram profilu @sberbank_slovenija.


* * *

Kaj je težje, skakati oz. tisto kar si do sedaj počel ali to kar zdaj počneš?

V bistvu je zelo podobna stvar, tudi pri delu z družbenimi omrežji moraš biti nekako 24/7 v akciji. Drugače bi tako rekel, skakati, če ti gre, je lažje, če ti ne gre, pa je delo z družbenimi omrežji precej lažje.

Sberbank Iz ozadja Jernej Damjan

Kakšni so glavni cilji, ki jih v tej sezoni želite doseči z objavami na družbenih omrežjih?

Naš cilj je zelo enostaven. Ves čas vas obveščati o najnovejših dogodkih, o vsem kar se dogaja s Slo Ski Nordic team in vam dati možnost, da nam zastavljate vprašanja, sodelujete v nagradnih igrah in še marsikaj …

Kako dolgo se že aktivno ukvarjaš z družbenimi omrežji?

Po mojem kar od začetka. Mogoče Facebook-a ne, Instagrama pa ja. Na začetku je bilo to bolj za hec, zdaj pa vedno bolj aktivno. Je pa to ogromno enega učenja.

Kako aktivni so vaši sledilci?

Kakšen dan bolj, kakšen dan pa manj. Imamo tudi take, ki so vsak dan pridni in kaj napišejo. Ampak naš cilj je, da se bomo tudi poleti pogovarjali s sledilci, ne samo pozimi.

Katere objave dosežejo največ ljudi oz. na katere objave dobiš največji odziv?

Tiste, ki jih »boostamo«. (smeh) Ne, hecam se. Običajno kakšne dobre čestitke oz. takrat, ko so naši tekmovalci dobri in jim vsi z veseljem čestitajo. Tudi mi smo veseli pohvale in vsakega pozitivnega komentarja.

Kaj predstavlja največji izziv pri delu z družbenimi omrežji?

Mislim, da je največji izziv vseh ta, kako dobiti več sledilcev in več všečkov. Ampak ne vem, če obstaja kakšen strokovnjak, ki bi vse te algoritme poznal. Mi se trudimo, da je vsebina dobra in to je največ, kar lahko naredimo.

Koliko časa povprečno na dan vzame aktivno delo s socialnimi omrežji?

V bistvu je to nekako tako, kot pri skokih. S tem se moraš navaditi živeti. Enkrat ni nič dela oz. ga je malo, ko pa se ljudje veliko odzivajo, pa je lahko ogromno dela.

Zahvaljujemo se Jerneju Damjanu za odkrit in zanimiv pogovor. V naslednji epizodi boste izvedeli več o Anžetu Lavtižarju, pomočniku trenerja ženske skakalne A ekipe.

* * * 

Preberite preostale intervjuje druge sezone

Naslednji intervjuji:

* * *

Vas zanima še več zgodb Iz ozadja?

Preberite vse intervjuje na sberbank.si/iz-ozadja in si oglejte več na @sberbank_slovenija. Sodelujte v nagradnih igrah in spremljajte napovednike na Facebook strani Sberbank - Za male in velike želje, svoja vprašanja za goste pa lahko vsak drugi torek prispevate na Instagram profilu Jurija Tepeša.

Se vidimo v naslednji zgodbi iz ozadja!

Pridružite se 10.000 bralcem!

Želite najbolj ugodne ponudbe in brezplačne finančne nasvete? Bodite med prvimi, ki jih enkrat mesečno obvestimo o novostih.

PRIJAVA

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.