Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Marsikdo od nas si želi bolje ravnati s svojim denarjem, a pogosto ne vemo, kje bi začeli in kako bi se tega lotili. Če želite urediti svoje finance, berite dalje.

Dobra novica je, da obstaja veliko učinkovitih (in enostavnih) načinov za ureditev osebnih financ. O nekaterih smo že pisali, v nadaljevanju pa vam bomo predstavili eno od teh, ki so nam trenutno najbližje.

V zadnjih letih so vse bolj priljubljene aplikacije za upravljanje osebnih financ in varčevanje. Taka aplikacija vam pomaga pri preglednosti vaših prihodkov in odhodkov ter pri varčevanju, hkrati pa vam pomaga krotiti vaše slabe finančne navade in razvade. Na ta način lahko izboljšate svojo finančno situacijo in si z enakimi prihodki privoščite več.

Ena najboljših tovrstnih aplikacij je Toshl, ki so jo razvili v Sloveniji in na katero smo lahko upravičeno ponosni. Toshl uporablja že več kot 3,2 milijona uporabnikov po svetu in več kot 36 tisoč Slovencev.

Toshl je odlična, uporabniku prijazna aplikacija s številnimi premišljenimi funkcionalnostmi, zato ne preseneča, da so prejeli številne pozitivne ocene uporabnikov in svetovno znanih medijev, kot so The New York Times, BBC, Wall Street Journal in The Next Web. 

Toshl vam je na voljo na vseh napravah.

Kaj lahko Toshl stori zame?

Če ste prebrali do tu, si verjetno že nekaj časa obljubljate, da si boste enkrat vzeli čas in naredili popis vseh svojih prihodkov in stroškov. Za boljši pregled, kako vaš denar priteka in kam odteka, bi morali podatke pretvoriti še v tabele in grafe. Če bi želeli imeti res dober pregled, bi morali beležiti tudi dnevne stroške, jih razporejati v kategorije in tabelo dnevno posodabljati.

Sliši se kot veliko dela, kajne? Na srečo vse to za vas lahko (samodejno) naredi Toshl. Omogočena je povezava z več kot 14.000 svetovnimi bankami, tako da lahko v Toshl povežete vse svoje transakcijske račune in dodate tudi svoje kartice.

Začnite na svoj denar gledati drugače.

Ko so računi uspešno povezani, jih Toshl spremlja in podatke za vas zbira ter organizira v pregledne prikaze. Tako izveste veliko o svojih financah že na prvi pogled. V katerem koli trenutku lahko preverite dnevno, tedensko ali mesečno stanje, ali pa izberete poljubno obdobje.

Nekatere stroške boste sicer morali še vedno vpisati ali pa jih v kategorije razporediti ročno, ampak veliko večino dela bo za vas opravil kar sam Toshl.

Znotraj aplikacije Toshl so vaši podatki prikazani na različne načine:

  • Rečni tok: Vaše finance, prikazane kot tokovi. Spremljajte, od kje denar priteče in kam odteče.
  • Mesečni pregled: V trenutku preverite, koliko denarja ste ta mesec že porabili in koliko ga imate (glede na proračune, ki jih določite sami) še na voljo.
  • Načrtovanje: Slika vaših financ v daljših časovnih obdobjih. Na podlagi preteklosti tako lažje načrtujete prihodnost.
  • Stroški: Za hiter pregled, kje (in kako) zapravljate največ.

Na svoje finance več ne boste gledali enako.

Dobro je vedeti tudi ...

V Toshlu lahko nastavite svoje različne proračune in načrte za varčevanje, uvažate in izvažate podatke v različnih formatih, nastavite ponavljajoče se stroške, prihodke in transferje in nastavite različne opomnike (npr. za plačilo položnic).

Toshl vam je na voljo tako na računalnikih kot v mobilni aplikaciji. Podatki se samodejno sinhronizirajo, tako da svoje finance lahko spremljate in preverjate kadar koli, kjer koli in na način, ki vam najbolj odgovarja.

Začnite uporabljati Toshl in prejmite 80 EUR ugodnosti*

Izkoristite posebno ponudbo za komitente Sberbank. Ob povezavi Sberbank računov s Toshlom samodejno prejmete napredne funkcije Toshl Medici za kar 2 leti brezplačno in 50 % popusta za prvo podaljšanje po poteku promocijskega obdobja. Tako prejmete vsaj 3 leta ugodnosti in takoj prihranite do 80 EUR.

Toshl je vsem uporabnikom na voljo tudi v brezplačni verziji. Brezplačna verzija vam omogoča: možnost uporabe spletne in mobilne aplikacije, uvoz iz datotek, hiter ročni vnos, podprta 2 finančna računa, možnost 2 proračunov in možnost izvoza podatkov.

Preverite seznam vseh funkcionalnosti na povezavi. 

Za več o aplikaciji Toshl obiščite toshl.com.

Navodila za povezavo Sberbank računa

Oglejte si navodila za povezavo Sberbank računa s Toshlom po korakih.

*Približen prihranek 80 EUR je izračunan kot vsota dveh brezplačnih letnih naročnin za Toshl Medici (39,99 USD) in 50 % popusta pri prvem enoletnem podaljšanju. Točen znesek prihranka je predmet vsakokratnega menjalnega tečaja USD/EUR na dan preračuna in spreminjajočih se provizij.

Ugodni osebni računi

Želite zamenjati bančni račun in prihraniti? Oblikujte račun po svoje ali izberite katerega izmed paketnih računov.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.