Za svoj zunanji videz skrbimo iz različnih razlogov. Nekateri zaradi službe, drugi zaradi želje po ohranitvi mladostnega videza, tretji želijo biti pred okolico skrbno urejeni in negovani … Sodite tudi vi v katero izmed naštetih skupin ali prisegate bolj na svoboden videz?

Za fantastični izgled, ki vam pričara lesk na obrazu, je potrebno primerno razmerje prehranjevanja, oblačil, osebne higiene in lepotnih pripomočkov. Pravijo, da se lepota začne v nas samih. Drži. A je res, da družba na prvi pogled opazi predvsem vašo zunanjo podobo. Da je ta zvezdniška, lahko poskrbite z različnimi pripomočki. In ti imajopo navadi svoje mesto v prostoru, ki je zjutraj najbolj oblegan. Mislimo seveda na kopalnico.

Za nanos ličil in ureditev las v povprečju 39 minut

Nobeno presenečenje ni, da so številne raziskave pokazale, da ženske preživijo dalj časa v kopalnici kot moški. Nekatera opravila v kopalnici so skupna obema spoloma, medtem ko druga opravijo le predstavniki enega spola. Umivanje zob in obraza, nanos dezodoranta, morebitno tuširanje in urejanje las so skupni tako moškim kot ženskam. Se pa čas urejanja razlikuje med spoloma. Ena izmed raziskav je pokazala, da predstavnice nežnejšega spola za nanos ličil in ureditev las potrebujejo v povprečju 39 minut na dan. Da bodo lasje urejeni hitro in enostavno ter da bo končni videz zvezdniški, poskrbi Philipsov sušilnik las.

Eno opravilo v kopalnici pa je edinstveno le za moško populacijo. Nega brkov in brade. S Philipsovim brivnikom za suho britje je urejanje brade in brkov enostavno, poteka gladko in brez težav. Nadlogi, katerise ne morejo ogniti niti moški niti ženske, je trda koža na stopalih. Da bo koža znova mehka in stopala gladka, priporočamo uporabo električnega strgala za stopala, ki enostavno, natančno in nežno odstrani otrdelo kožo od pete do prstov.

Zobna ščetka za zabavno umivanje zob

Če imate otroke, jih ne pozabite opozoriti na eno izmed najbolj pomembnih higienskih opravil. Umivanje zob. Naj bo nasmeh vaših otrok lep, ki bo tudi vam privabil nasmeh na obraz. Če želite popestriti ščetkanje zob vaših malčkov, preizkusite otroško električno zobno ščetko. Z njo bodo otroci lažje dosegli težje dostopna mesta in se hkrati zabavali. Zobna ščetka nudi namreč zvočno tehnologijo, prilagodljive nalepke in izobraževalna orodja za zabavno ščetkanje zob.

Bi vam kateri izmed zgoraj navedenih pripomočkov pomagal k urejenem videzu? Do 31. 7. 2020 izkoristite posebno akcijo. Ob naročilu standardne posojilne kartice Ide@l Mastercard vam bomo podarili tudi Philips izdelek po vaši izbiri. Dodatno vam podarjamo 6 mesecev brezplačnega vodenja računa in brezplačno izdelavo kartice. In ne pozabite, da kartica omogoča plačilo na do 60 obrokov!
LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.