Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Zaradi koronavirusa so sprejeti številni ukrepi na katera se je potrebno prilagoditi. Med ukrepi je tudi ta, ki poziva, da se ljudje zadržujejo doma. Tako smo pri banki Sberbank tokrat na daljavo opravili zanimiv pogovor z dvema odličnima športnikoma.

Pogovarjali smo se namreč z odbojkarjema Tinetom Urnautom in Janom Pokeršnikom. Zanimalo nas je kje sta, kaj počneta in kako sta oziroma še vedno doživljata trenutno situacijo. Preverite kaj sta povedala! 

Tine, Sberbank je med drugim tudi pokrovitelj tvojega tabora oz. kampa na Ravnah, ki je bil predviden junija. Se morda že ve kakšna je usoda odbojkarskega kampa?

T: Prvo lep pozdrav vsem skupaj. Ja, v tem trenutku je vse še precej negotovo tudi glede kampa. Ne vem kako se bo vse skupaj nadaljevalo, šolsko leto se bo po vsej verjetnosti moralo zaključiti, tako da planiram kamp v vsakem primeru takoj, ko se zaključi šolsko leto.

Jan pri tebi, ki si aktiven tako v dvoranski kot pri odbojki na mivki, se pravi na »obeh frontah«, bi se počasi morala začeti že odbojka na mivki.  V navezi z Nejcem Zemljakom sta vodilni moški par v Sloveniji. Kakšni so tvoji občutki na to temo?

J: Živjo vsem. Ja res je, z Nejcem sva planirala, da se bova že konec aprila popolnoma posvetila mivki. Na žalost je zaradi te situacije to nemogoče. Dejansko so bili konec meseca planirani turnirji na Kitajskem, ki pa še niso bili prestavljeni, zato se tudi nismo zavedali, da je tako huda situacija kot je. Ne preostane nama nič drugega kot, da se na to situacijo prilagodiva. Zaenkrat trenirava doma in upava, da se situacija čimprej umiri. 

Celoten pogovor si lahko ogledate na posnetku spodaj.

Naročite se na naše nasvete

Za vas pripravljamo vedno sveže in uporabne finančne nasvete. Bodite vedno na tekočem z novostmi in posebnimi akcijami.

ŽELIM NASVETE

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.