Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Marsikdaj se zgodi, da nam neprilagodljivi načini plačevanja prek spleta in tudi sicer prekrižajo načrte. Znesek za nakup televizijskega sprejemnika presega limit na kartici za odloženo plačilo, kar prinese dodaten korak zamudnega obiska na banki ali čakanje na odobritev zahtevka prek spletne banke.

Popolnega kavča ne moremo kupiti po trenutno zelo ugodni akcijski ceni, ker smo tisti mesec imeli že nekaj drugih večjih izdatkov, trgovec pa ne nudi možnosti obročnega odplačevanja.

Splet nam je prinesel neskončno možnosti, ki si jih nekoč niso mogli predstavljati niti najbolj domiselni, danes pa si je prav tako nemogoče predstavljati življenje brez spleta. Razširil se je na vsa področja našega življenja, ponuja pa nam ogromno možnosti za nakup blaga, vsebin, novic, izdelkov za prosti čas in vseh vrst storitev. Prek spleta lahko na kupimo televizijski sprejemnik, redno nakupujemo hrano v spletni trgovini ali pa naročimo majico z Japonske. In tako nas je navadil tudi na to, da se vse da urediti in da je vse dosegljivo.

V takšnem svetu neštetih izbir smo postali gospodarji svojih odločitev. Ko se odločamo za nakupe, nismo več vezani na okolje, sami in veliko bolj svobodno pa lahko načrtujemo tudi večje projekte, kot npr. potovanje, selitev ali prenovo doma.

Obenem pa so se pojavile nove omejitve, ki so prevečkrat vezane prav na neprilagodljive možnosti plačevanja po spletu. Takšne zaplete rešuje Ide@l Mastercard kartica.

Svobodo pri plačevanju omogoča kartica  – uporabite jo, ko jo potrebujete in plačate, ko lahko.

Z Ide@l Mastercard kartico lahko naredite konec vsem zamujenim priložnostim, saj omogoča obročno odplačevanje kjer koli in kadar koli, uredite ga namreč kar sami, brez obiska poslovalnice. Nakupe pa lahko odplačujete na do 60 obrokov

S čim Ide@l Mastercard kartica ponuja večjo prilagodljivost pri plačevanju?

  • Posojilna kartica omogoča mesečno plačilo le minimalnega deleža porabe 5 %. To pomeni, da sami določate minimalni del mesečne poravnave. Brez dodatnih stroškov pa lahko kadarkoli poravnate višji znesek od minimalnega dogovorjenega deleža.
  • Na račun lahko nakažete dodatna sredstva (in s tem povečate razpoložljivo stanje) kadarkoli v mesecu.
  • V obroke lahko spremenite katerokoli transakcijo, ki ste jo naredili z Ide@l kartico – bodisi doma ali v tujini, na POS-terminalu ali v spletni trgovini, vključeni pa so tudi dvigi na bankomatu ter sredstva, prenesena z Ide@l kartice na transakcijski račun.

 

Enostaven pa je tudi postopek pridobitve Idel@l Mastercard kartice, saj jo naročite prek spleta. Kartico boste nato prejeli po pošti ali pa jo po želji prevzeli sami v naši poslovalnici.

Tako preprosto je to – sedaj ste lahko popolnoma svobodni!

Mitja Indof

Produktni specialist - Področje poslovanja s prebivalstvom

Kartica Ide@l Mastercard®

Razdelite svoje nakupe na 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.