Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Le nekaj korakov od Kongresnega trga in Univerze v Ljubljani lahko obiščete našo poslovalnico Dvorni trg, ki posluje v dveh nadstropjih čudovite stare meščanske zgradbe.

Poslovalnica je bila odprta pred desetimi leti, pred tem pa je bila na istem mestu knjižnica.

Poslovalnica je v območju za pešce, vendar pa to ne predstavlja večje težave, saj sta v bližini dve veliki parkirišči. »Stranke imajo v bližini na voljo dve plačljivi parkirišči. Garažno parkirišče je pod Kongresnim trgom, medtem ko je drugi parkirišče v bližini Narodne in univerzitetne knjižnice in je na prostem,« o dostopnosti pravi Danijela Glavić, ki je vodja poslovalnice.

Sberbank banki se je pridružila leta 2014 kot osebna bančna svetovalka. Hitro je napredovala in prevzela delovne naloge vodje v poslovalnici Šiška, v poslovalnico Dvorni trg pa se je preselila leta 2017. Ob opravljanju bančnega poklica v različnih poslovalnicah je opisala razliko v strukturi strank: »Razlika brez dvoma obstaja. Stranke na Dvornem trgu imajo nekoliko drugačne zahteve kot v Šiški . Na Dvornem trgu je veliko več gostincev, kulturnih delavcev in drugih samostojnih podjetnikov. Potrebe so zato drugače, naš pristop pri obravnavi strank se posledično razlikuje.«

Ekipo na Dvornem trgu poleg vodje sestavljata še dva bančna komercialista in dva bančna osebna svetovalca. Imamo tudi mikro svetovalca, ki pa je lociran v poslovalnici na Dunajski cesti. Poslovalnica ima v primerjavi s preostalimi poslovalnicami Sberbank banke še eno posebnost. V poslovalnici je tudi rusko govoreča sodelavka, ki s strankami iz rusko govorečega področja komunicira v ruskem jeziku oziroma pomaga sodelavcem pri prevodih, če so ti potrebni.

Pri nekoliko podrobnejšem pojasnilu, kako obravnavajo stranke, pa je vodja z bogatimi izkušnjami v bančnem sektorju, dejala: »Poudarek je na osebnem in individualnem pristopu. Ker smo z obstoječimi strankami vzpostavili bolj intimen odnos, dobro vemo, kaj si stranka želi. Zato lahko tudi bolje sodelujemo in ji skušamo pomagati pri težavah. Pomembna sta znanje in zaupanje. Stranka mora čutiti, da obvladaš svoj posel. Le tako se lahko vzpostavi medsebojno zaupanje.«

V naši enoti strankam nudimo celovito bančno ponudbo ter tudi zavarovalniške produkte, vplačila v vzajemne sklade imamo pa tudi sodelavko z licenco za borzno posredovanje.

Naročite se na naše nasvete

Za vas pripravljamo vedno sveže in uporabne finančne nasvete. Bodite vedno na tekočem z novostmi in posebnimi akcijami.

ŽELIM NASVETE

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.