Poslovalnica Sberbank banke na Miklošičevi ulici, ki je bila leta 2014 obnovljena, ima bogato zgodovino, saj že od nekdaj stoji na lokaciji, kjer je bil med drugim nekdaj sedež Volksbank banke.

Značilnost poslovalnice so zveste stranke, mnoge so komitenti Sberbank banke že od samega začetka. Gre za stranke, ki dajejo osebnim stikom in osebnemu urejanju bančnih opravkov prednost pred urejanjem prek spleta. Vseeno v banki v zadnjih letih opažajo naraščanje števila strank, ki bančno poslujejo v večji meri preko sodobnih tržnih poti.

Vsi, ki se odločijo za osebni obisk poslovalnice in ne delajo oziroma stanujejo v središču Ljubljane, imajo v neposredni bližini na voljo parkirno hišo. »Naša podružnica je vedno dobro obiskana. Stranke se lahko za sestanek dogovorijo preko kontaktnega centra in si s tem lažje organizirajo čas. Nas pa dnevno obišče mnogo strank nenapovedano, k čemur pripomore tudi atraktivna lokacija poslovalnice. Vse sprejmemo v najkrajšem možnem času in se maksimalno potrudimo zanje. Vsaka stranka je za nas izredno pomembna,« pravi vodja poslovalnice Blanka Klopčič.

Ob Blanki so v poslovalnici zaposleni še dve osebni finančni svetovalki, dva bančna komercialista in svetovalec za mikropodjetja, ki poskrbi za segment pravnih oseb.

»Naši svetovalci so visoko strokovno usposobljeni pri iskanju najbolj optimalnih rešitev za stranke, ko le te rešujejo stanovanjsko problematiko ali najemajo potrošniški kredit. Vsako stranko sprejmemo v najkrajšem možnem času, tako da je čas od prvega obiska podružnice do pridobljenega kredita čim krajši, njihovo zadovoljstvo pa čim večje. Osebni pristop pri tem odigra ključno vlogo. V kombinaciji z ugodnimi paketnimi računi stranki vedno poskušamo prihraniti denar, imamo pa tudi ogromno znanja in odlično ponudbo na področju plemenitenja sredstev ter sklepanju zavarovanj, tako da lahko stranka vse finančne storitve opravi na enem mestu,« o zaposlenih pravi vodja poslovalnice.

Naročite se na naše nasvete

Za vas pripravljamo vedno sveže in uporabne finančne nasvete. Bodite vedno na tekočem z novostmi in posebnimi akcijami.

ŽELIM NASVETE

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.