Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Bliža se božični in novoletni čas, obdobje, ki se ga najbolj razveselijo vaši malčki. Kar je povsem razumljivo, saj vedo, da prihaja čas, ko Božiček oziroma Dedek mraz nosita darila. Že imate idejo, kaj jim boste kupili?

Se še spominjate dni, ko ste kot malček komaj čakali na prihod moža s sivo kučmo in belo brado? Ste bili v zadnjih dneh, tednih pred novim letom bolj pridni, saj so vas starši dražili, da Dedek mraz vse vidi in vam ne bo prinesel nič, če ne boste ubogali staršev?

Časi so minevali, spoznali ste kruto resnico, da Božiček in Dedek mraz ne obstajata. Dobili ste lastne otroke. Tudi vi uporabljate iste trike lastnih staršev, z otroki pišete pisma Dedku mrazu in se vsako leto tolčete po glavi, kaj na koncu kupiti malčkom?

Da vam vsaj malo olajšamo odločitev, smo vam pripravili nekaj nasvetov, s kakšnim darilom bi razveselili otroke.

Lego kocke

Popularne so bile včasih, so zdaj in bodo tudi v prihodnje. Igrače vseh generacij, saj vas bodo vedno zasrbeli prsti, ko se bo vaš otrok igral z njimi. Starostne omejitve ni. Enako bi lahko trdili tudi za cenovni razpon. Za najbolj osnovni komplet boste odšteli manj kot 10 evrov, za najdražjega pa tudi do 400 evrov.

Družabne igre

Ponudba je široka in pestra ter odvisna od leta starosti. Z njimi si otroci krajšajo čas, se sproščajo, spodbujajo svoj razvoj in utrjujejo medsebojne vezi. Predvsem pa se zabavajo, pa naj gre za igro spomina, domišljijsko igro ali kakšno drugo.

Hišice za punčke

Med vsemi punčkami igračkami je daleč najbolj prepoznavna in popularna Barbika. Ta ima svojo hiško, avto, prijateljice, praktično ima vse, kar deklice popelje v čaroben, domišljijski svet.

Avti

Bolj kot nad hišicami za punčke se fantje navdušujejo za avte. Policijski, gasilski, taksiji, formule … Tri, štiri zdaj! In avtomobilčki že dirkajo gor in dol po stanovanju. Ne pozabimo niti na zunanja otroška vozila. Od tistih, ki jih lahko upravljate prek daljinskega upravljalca, pa vse do baterijskih vozil, ki so minimalizirana preslikava pravih osebnih vozil. Boste pa za slednja odšteli od 400 pa tudi krepko čez 1.000 evrov.

Mini pohištvo

Majhni otroci vas vedno opazujejo. Ste njihov vzor. Ste jih kdaj že opazovali, kako vas posnemajo pri opravilih, kjer vam še ne morejo pomagati? Otroška mini kuhinja, mini trgovina, mini delavnica in vse druge igrače, ki dopolnjujejo njihovo igro, bodo otroke zaposlile za ure in ure.

Knjige

Knjiga je še vedno najlepše darilo, pa naj se to sliši še kako klišejsko. Branje spodbuja otroško domišljijo, izboljšuje verbalno komunikacijo in širi besedni zaklad.

Za izpolnitev sanj vaših malčkov je tu Ide@l Mastercard® kartica. Svoje nakupe lahko spremenite v kredit do 60 obrokov, ali pa porabo odplačujete kot revolving posojilo v višini 5 % od porabljenih sredstev na kartičnem računu oziroma vsak mesec poplačate celotno obveznost na kartici. Kartica vsebuje podaljšano garancijo, ki velja za okvaro tehničnega izdelka kot tudi garancijo »najboljše cene«. Zavarovanje krije morebitne zlorabe izgube in kraje kartice do 24 ur pred preklicem kartice pri banki.

Ide@l Mastercard® kartica

Spremenite svoje nakupe v kredit na 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.