Morda usodni da danes ni več tako usoden kot nekoč, a magičnost poročnega dne ni zaradi tega prav nič zbledela. Dekleta še vedno sanjajo, kakšen bo njihov poročni dan, kakšen šopek bodo metale čez ramo, v kakšni poročni obleki se bodo poročile in kam se bodo odpravile na poročno potovanje.

Ljubezen med sorodnima dušama je vsekakor nekaj, kar si zasluži praznovanje. Bela limuzina, petnadstropna torta, unikatni poročni prstani, po meri krojena obleka, steklenice penine, riž v zraku in v laseh so krivci za izjemno lep običaj, ki v krogu družine in prijateljev dobi še prav poseben čar. Pred tem pa tudi ponorela fantovščina in dekliščina.

Bosta organizirala poroko sama ali jo bosta zaupala strokovnjakom?

Organizacija poroke ni lahek zalogaj, prinaša obilo stresa. Med bodočima zakoncema ima nevesta zagotovo višjo raven pričakovanj. Poročni obred mora potekati natanko tako kot si je zamislila, brez trohice odstopanja. Pri organizaciji poroke imata izvoljenca na voljo vedno dve možnosti. Za vse predporočne in poročne zadeve poskrbita sama, kar utegne vzeti ogromno časa in energije, ali pa organizacijo zaupata ekipi poročnih strokovnjakov, ki pričarajo pravljični poročni dan.

Ne glede na to, za kakšno obliko organizacije se bosta odločila, vaju v predporočnem obdobju čaka lepo število odločitev. Koliko časa bosta potrebovala za načrtovanje popolne poroke? Pravega odgovora ni, je pa veliko odvisno od časa, ki ga imata na voljo, financ in organizacijskih veščin, Pri načrtovanju bosta našla tisoč in en izziv, a mimo nekaterih ne bosta mogla in vam utegnejo povzročiti večje težave.

Od lokacije, poročne obleke do poročnega potovanja

Glede na število povabljenih svatov se bosta podala v iskanje rajske lokacije, kjer bosta dahnila usodni da. Vrhunske lokacije znajo biti hitro rezervirane, tako da se bosta morala pri tej nalogi podvizati. Sledi poročna zabava. Kakšna bo hrana in kdo bo poskrbel, da usta svatov ne bodo lačna in žejna. Bosta imela glasbo v živo ali bo za dvig temperature skrbel didžej? Ne pozabite na številne druge malenkosti, od programa, torte, fotografa, okraskov in cvetja … In seveda. Brez poročne obleke ne gre. Verjamemo, da je marsikatera nevesta že v zgodnji mladosti sanjala obleko, ki jo bo nosila na svoji poroki. Že veste, kaj je naslednji korak po poroki? Nepozabno poročno potovanje nekje v eksotičnih krajih, ki vam bodo vzeli dih. 

Okvirno vas bo poroka stala okoli 10.000 evrov brez vračunane hrane in pijače. Znesek zajema naslednje storitve: 

 • organizacijo poroke,
 • prstana,
 • obleko za nevesto in ženina,
 • ličenje,
 • frizerja,
 • fotografa (dve osebi),
 • cvetje (šopek, namizno cvetje in naprsno cvetje),
 • torto (za približno 75 oseb),
 • video snemalca,
 • plesni tečaj,
 • glasbo v živo (D.J.-a ali glasbeno skupino),
 • poročno petje za civilni obred,
 • vabila.

 

Prepustite nam finančno svetovanje

Podrobno opisovanje celotnega postopka organizacije porok prepuščamo poročnim strokovnjakom, vam pa kot strokovnjaki na finančnem področju lahko priskočimo na pomoč z ugodnim potrošniškim kreditom. Ta vam zagotavlja nizke obrestne mere in nizke stroške odobritve, odplačilno dobo do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero, zavarovane z zastavo nepremičnine. Za varno zadolžitev imate na voljo možnost sklenitve zavarovanja preostanka zneska kredita in zavarovanja za primer izgube zaposlitve, nezgodne smrti in trajne invalidnosti. Naročite se na sestanek z osebnim bančnim svetovalcem, ki vam bo z individualnim pristopom strokovno svetoval.

Ugodni potrošniški krediti

Ugodni potrošniški krediti z ugodno obrestno mero in nizkimi stroški odobritve. Tudi za nekomitente.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.