Je v stanovanju lahko še kaj bolj sanjskega kot širok, udoben kavč? Omogoča nepozabne trenutke pred televizijskim sprejemnikom, otroci ga lahko uporabijo kot igralo, med drugim ga lahko izkoristimo za temeljit premislek o ciljih in željah kot tudi za urejanje številnih opravil prek spleta.

Kavč je del praktično vsakega dnevnega prostora v vseh slovenskih gospodinjstvih in ne bomo zgrešili, če zapišemo tudi širom sveta. Kako bi sploh moglo biti drugače, ko pa nas njegova multi funkcionalnost vedno znova navduši. Lahko bi rekli, da je središče našega toplega doma.

Po napornem dnevu, ko pridemo iz službe domov povsem izčrpani, nam nudi idealen energijski počitek. Kako nam takrat ustreza sezuti delovno obutev in noge udobno namestiti na kavč. Še boljši del pride na vrsto, ko za nekaj trenutkov zapremo oči in si privoščimo kratek energijski dremež. A ni ga čez daljši, kvalitetnejši počitek, ki si ga v udobju kavča privoščimo po dobrem nedeljskem kosilu, kjer je goveja juha obvezna na jedilnem listu.

Kakovosten počitek se pogosto hitro usmeri v globoke sanje, v katerih se nam pokažejo želje, ki jih želimo uresničiti v prihodnosti. In kavč je tudi idealni prostor, na katerem tehtneje razmislimo o željah in potrebah ter jih prediskutiramo v krogu družine, ki se zbere okoli nas. Želje pa so, žal, pogosto povezane s financami. Pa naj si gre za nakup novega oziroma rabljenega avta, kolesa, nove bele tehnike ali pa za rezervacijo (družinskih) počitnic.

In ko se soglasno odločimo, da bo želja postala realnost, potrebujemo le še nekaj. Finance, ki nam jo bodo pomagale uresničiti. In ker smo še vedno tako navezani na svoj kavč in na njem spretno brskamo po mobilnih in tabličnih napravah ter tudi prenosnih računalnikih, lahko naročilo za kredit oddamo kar iz udobja svojega kavča.

Pri Sberbank banki za oddajo naročila obisk banke ni potreben. Na udobnem kavču izpolnite obrazec in pripravite ustrezne dokumente. Kontaktirali vas bomo in se z vami dogovorili za termin in poslovalnico, kjer želite skleniti pogodbo.

Ugodni potrošniški krediti

Ugodni potrošniški krediti z ugodno obrestno mero in nizkimi stroški odobritve. Tudi za nekomitente.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.