Slovenci veljamo za športen narod, ki se rad rekreira. Naj bo tek, kolesarjenje, pohodništvo ali planinarjenje, je športna ura praktično obvezen pripomoček. Le kdo namreč ne želi biti po dobri rekreaciji seznanjen z doseženim rezultatom?

Ste športno dejavni? Pritrdilni odgovor vas uvršča med tiste, ki se zavedate pomembnosti zdravega in aktivnega življenja. Z nekajminutno dnevno vadbo boste zmanjšali možnosti za razvoj bolezni. Raziskava, ki je bila izvedena pred leti, je pokazala, da se več kot polovica Slovencev vsaj enkrat tedensko rekreira. S tem pa Slovenija sodi med nadpovprečno aktivne narode v Evropi. Zanimivo dejstvo je, da na Ljubljanskem maratonu teče en odstotek slovenske populacije.

Ob ekipnih športih, nogomet, košarka in podobno, je daleč največ zanimanja za tek, planinarjenje, pohodništvo in kolesarjenje. Za kolesarjenje boste morali začetniki odšteti nekaj več denarja. Kakovostno kolo, ki vas ne bo pustilo na cedilu že ob prvem zahtevnejšem vzponu, in oprema, nista poceni. Če boste pri ekipnih športih ob športni obutvi in oblačilih odšteli v zimskem času še za prostore, pa boste pri teku, planinarjenju in pohodništvu potrebovali le obutev, oblačila in drugo primerno opremo.

Športna ura je nepogrešljiva oprema

Med te sodi športna ura. V DNK-ju vsakega posameznika je zapisana tekmovalnost in radovednost. Pri individualnih športih tekmujete s sabo, s terenom in vremenskimi razmerami. Brez dvoma boste po koncu rekreacije z radovednostjo preverili, koliko časa je vadba potekala in koliko kilometrov ste pustili za sabo. Napredne pametne športne ure omogočajo številne statistične podatke, nad katerimi boste fascinirani. Višinska razlika, povprečna starost, srčni utrip, porabo kalorij, ocena ravni VO2, starost telesa … Več kot bo funkcij, dražja bo ura. A na drugi strani tudi uporabnejša, saj jo boste povezali s pametnim telefonom. S tem pa se vam bodo odprle dodatne možnosti.

Kot že omenjeno, takšne ure niso najcenejše. In če včasih športne ure niso bile najprivlačnejše na pogled, so izdelovalci ur rešili ta problem. Izbranim modelom športnih ur so prilagodili izgled, postale so elegantne in povsem primerne za službo, pomembne sestanke in večerje v nobel restavracijah.

S kreditno kartico do plačila na obroke

Pri Ide@l Mastercard kartici ne pozabite na prednosti. Svoje nakupe ali dvige gotovine na bankomatu lahko spremenite v kredit do 60 obrokov, ali pa porabo odplačujete kot revolving posojilo v višini le 5 % od porabljenih sredstev na kartičnem računu, oziroma  vsak mesec poplačate celotno obveznost na kartici. Spremlja jo set garancij in zavarovanj na nakupe in kartice, ki jih drugi tovrstni izdelki ne ponujajo.

Ide@l Mastercard® kartica

Spremenite svoje nakupe v kredit do 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.