Ste pripravljeni na nadgradnjo medsebojnega zaupanja in izboljšanja uporabniške izkušnje? S pravimi osebnimi podatki vam bomo lažje pripravili vsebino, ki bi vas utegnila najbolj zanimati. Predvsem pa moramo biti pozorni na varnostna opozorila, s katerimi vas obvestimo, ko so na delu nepridipravi.

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov je konec maja povzročila marsikatero nejasnost,  dejansko pa vam lahko prinaša koristi. Glavni cilj uredbe je večje varstvo vaših osebnih podatkov in tega se zavedamo tudi pri Sberbank banki. Kot sodobna in zanesljiva banka, ki zna prisluhniti željam in potrebam svojih strank, smo vam pripravili pojasnila, zakaj je pomembno, da nam zaupate  osebne podatke, ki so pravi.

Varnost je vedno na prvem mestu

Goljufi so vedno na preži, da bi lahko izkoristili trenutek vaše nepripravljenosti. Kraj in mesto za nepridiprave nista pomembna. Vedno bodo iskali načine, kako priti do vaše kartice in kako jo zlorabiti. Ali na prodajnem mestu samem, na bankomatu ali pri spletnih nakupih in drugih oblikah spletnih prevar. V teh primerih je pomembno, da se tudi mi hitro odzovemo in vas obvestimo o morebitni prevari ali pa vas že vnaprej opozorimo na novo obliko prevare. Ni vedno nujno, da je do prevare že prišlo. Lahko ste bili le nepazljivi in nevede izgubili kartico. Če je bila najdena, vas tako nemudoma obvestimo, kje jo lahko prevzamete. V takih primerih vas bomo lahko najhitreje obvestili prek (mobilnega) telefona ali elektronske pošte. Zato je za nas pomembno, da imamo od vas prave in ažurne kontaktne podatke.

Preberite finančne nasvete, sodelujte v nagradnih igrah, pridobite posebno ponudbo

Tedensko pripravljamo sveže nasvete, s katerimi vas želimo osveščati z nasveti iz finančnega področja, predlagamo vam ugodne nakupe pri naših partnerjih in vas obveščamo o tehničnih novostih sodobnega bančništva. Ste morda že opazili naše nagradne igre z atraktivnimi nagradami? Ste ujeli akcije za najem potrošniškega kredita ali stanovanjskega kredita, ali pa posebne ponudbe, ki smo jih za (ne)imetnike Ide@l Mastercard kreditne kartice pripravili skupaj s partnerji? V th primerih nam bo zadostoval že vaš elektronski naslov, seveda samo z vašim soglasjem.

Boljši medsebojni odnosi in uporabniška izkušnja

Ker vsako stranko obravnavamo drugače, so nam primerni podatki v veliko pomoč. Bolje kot vas spoznamo, bolje lahko prisluhnemo vašim željam in načrtom, posledično vam lahko pripravimo čim bolj optimalno rešitev, ki je skladna z vašimi  finančnimi zmožnostmi.

Pravica do vpogleda v podatke, ki jih obdelujemo

Do osebnih podatkov, ki ste nam jih zaupali, imate vedno pravico dostopati. Tako ste vedno seznanjeni z osebnimi podatki, ki jih obdelujemo in načinom kako in v kakšne namene jih uporabljamo. Vedno imate pravico do popravka, pravico do izbrisa, do omejitve obdelave … Ste že preverili, katere vaše podatke obdelujejo različni ponudniki storitev in produktov?

Načine komuniciranja uredite povsem preprosto. Oddate vaš elektronski naslov, nato pa jih uredite na povezavi, ki jo boste prejeli na navedeni elektronski naslov, s katerim upravljate le vi. Več informacij o varstvu osebnih podatkov smo vam pripravili na tej povezavi.

Naročite se na naše nasvete

Za vas pripravljamo vedno sveže in uporabne finančne nasvete. Bodite vedno na tekočem z novostmi in posebnimi akcijami.

ŽELIM NASVETE

LinkedIn

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.