V tako široki ponudbi plačilnih kartic se marsikdo sprašuje, kako se te med seboj razlikujejo in katera je tista, ki odgovarja mojim zmožnostim in potrebam? Najti pravo plačilno kartico zase postane enostavno, kadar poznamo njihove prednosti in posebnosti.

Predplačniška, debetna in kreditna plačilna kartica

#1: Predplačniška kartica Mastercard ni vezana na vaš bančni račun, zato morate pred uporabo nanjo naložiti dovolj sredstev. Je priročna, varna in omogoča večji nadzor nad stroški, še posebej na potovanjih, v tujini in pri spletnih nakupih. Preprosto je postati njen imetnik, saj ni potrebe po preverjanju kreditne sposobnosti.

#2: Debetna kartica Maestro je namenjena vsakodnevnim nakupom, porabljena sredstva pa so takoj odšteta s tekočega računa. Prednost, ki jo ponuja, je zagotovo popoln nadzor nad financami. Pa tudi udobje plačevanja, saj je sprejeta na več kot 12 milijonih lokacij po svetu, omogoča vam dvig na bankomatu in plačevanje mesečnih računov.

#3: Kreditna kartica Mastercard vam z ugodnostmi, nagradami, storitvami in zagotovljeno kupno močjo nudi želeno finančno svobodo. Na voljo so vam sredstva v višini odobrenega revolving kredita za vsakodnevne, spletne ali fizične nakupe ter dvig gotovine na bankomatu – pomembno še posebej tedaj, kadar imate velikopotezne načrte ali potujete v tujino, saj je kreditna kartica Mastercard najširše sprejeto plačilno sredstvo po vsem svetu.

Pa veste, kako se kreditne kartice razlikujejo med sabo?

Standardna, Zlata in Platinum kreditna kartica

#1: Standardna kreditna kartica Mastercard omogoča plačevanje v trgovinah, na spletu ali na lokacijah, kjer ne sprejemajo gotovine ali čekov. Vedno imate na razpolago sredstva v višini odobrenega revolving kredita, oblikujete pa lahko tudi svoje obrestne mere odplačevanja.

#2: Zlata kreditna kartica Mastercard vam kot mednarodna plačilna kartica zagotavlja večjo kupno moč, hkrati pa tudi varnost in ugodnosti, ki se razlikujejo glede na bančnega ponudnika. Namenjena je vsem vrstam nakupov, omogoča pa vam tudi obročno odplačevanje.

#3: Platinum kreditna kartica Mastercard je plačilno sredstvo premium imetnikov. Omogoča obročno odplačevanje, izplačilo gotovine ter dogovarjanje za potrošniške in gotovinske kredite. Stroške enega računskega obdobja (30 dni) poravnate v enkratnem mesečnem znesku. Limit potrošnje prilagodijo vašim potrebam, naročite pa lahko tudi neomenjeno število dodatnih kartic.

Idealna kreditna kartica za vas

Ide@l Mastercard kartica je še toliko bolj posebna, saj jo odlikujejo prednosti, ustvarjene prav za vas. Svoje nakupe ali dvig gotovine na bankomatu lahko spremenite v kredit do 60 obrokov, ali pa porabo odplačujete kot revolving posojilo v višini le 5 % od porabljenih sredstev na kartičnem računu, oziroma  vsak mesec poplačate celotno obveznost na kartici. Odločitev je povsem vaša. Spremlja jo set garancij in zavarovanj na nakupe in kartice, ki jih drugi tovrstni izdelki ne ponujajo, na voljo pa je tudi samostojnim podjetnikom in študentom.

Mesečna članarina za kartico je lahko povsem brezplačna, če v določenem mesecu s kartico naredite vsaj za 400 € nakupov ali dviga gotovine. Ide@l Mastercard kartico lahko naročite kar prek spleta in to brez menjave ali obiska banke. Prejem plače na račun v Sberbank banki ni pogoj za izdajo Ide@l Mastercard kartice.

Mastercard in Sberbank banka

Ide@l Mastercard® kartica

Spremenite svoje nakupe v kredit do 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.