Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Med spomini, ki so večni, je rojstvo otroka. Prvi jok novorojenčka, ki ga spremljajo solze sreče. Spomini se začnejo ustvarjati še pred rojstvom. Se še spomnite, kako je potekal izbor otroške opreme in oblačil?

Rojstvo otroka je pravi čudež. Neizmerno veselje in sreča. Začetek nove družinske poti, ki se začne že nekaj časa pred porodom. Opremljanje novega skupnega gnezdeca, ki se je povečalo za enega ali več navihančkov. Nakupi otroške opreme, oblačil, plenic in vseh drugih pripomočkov za dojenčke terjajo svoj čas in denar …

Najprej otroška posteljica, nato tematska pravljična soba

Povsem razumljivo je, da starši želite svojemu otroku le najboljše. Pri dobrinah za vašega malčka postavite na prvo mesto kakovost, zato utegnejo biti stroški kar visoki. Pri načrtovanju vseh potrebnih stvari, ki morajo pričakati novega člana družine, je prostor in oprema. Ne glede na to, ali prebivate v stanovanju ali hiši, želite določen prostor nameniti princesi oziroma princu. Morda je potrebna popolna prenova prostora ali pa le beljenje prostora in seveda nakup vseh potrebnih pripomočkov.

Za prve korake zadostuje otroška posteljica, previjalna miza in omara za oblačila ter pripomočke. Ko bo malček prerasel prvo ležišče, boste morali kupiti novo posteljo oziroma kar celotno otroško sobo. In kako iznajdljivi znajo biti proizvajalci? Soba s temo gusarjev ali princes? Brez težav. Sobo lahko uredite v pravljični svet vašega malčka, za kar boste odšteli zajeten znesek, ki se lahko povzpne do 3.000 evrov ali celo več.

Oprema, ki se je ne morete izogniti ob rojstvu otroka, je voziček, lupinica in avtosedež. Moderni vozički, s 1000 in eno funkcijo, so postali prava James Bond vozila. Lupinico boste uporabljali vse do trenutka, ko se bo dojenček znal usesti samostojno, nato pa vas čaka nakup otroškega avtosedeža.

Malčki rastejo hitro

Zdaj pa k potrebščinam za otrokovo higieno. Ni pomembno, kolikšno količino boste kupili ob prvem nakupu. Planice, milo, hladilno olje, vato in druge pripomočke boste porabili še preden se boste uspeli prvič dobro naspati. Ko smo že pri pleničkah – razmislite o nakupu koša za polne plenice. Dojenčki so morda majhni, a ko opravijo veliko potrebo … Če ne želite ob vsakem kakcu nositi plenice v zunanji koš za smeti, je koš za umazane pleničke prava rešitev. Tu so še banjica in posodice za umivanje, škarjice, glavnik, krtačke in podobno.

Ne pozabimo niti na oblačila. Bodiji s kratkimi in dolgimi rokavi, žabice, pajaci,  trenirke in tako naprej. Najugodneje za vas bo, če poznate nekoga, ki že ima otroke in vam bo brezplačno odstopil vso garderobo. Otroci namreč hitro rastejo in še preden se zaveste, so oblekice že premajhne. Mogoče vam uspe tudi ta oblačila prijazno odstopiti nekomu, ki jih bo potreboval.

Pri Sberbank banki se zavedamo vseh radosti in skrbi ob prihodu novega člana družine. Zato preverite ugodne potrošniške kredite z odplačilno dobo do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero, zavarovane z zastavo nepremičnine. V pomoč pri izbiri primernega kredita so vam tudi informativni izračuni.

Kredit na 60 obrokov v žepu omogoča tudi Ide@l Mastercard kartica, ki vam bo prišla prav čez celotno obdobje odraščanja vašega otroka. Vse od nebogljenega dojenčka, prek pubertetnika do samostojnega mladeniča. Skiroji, rolerji, kolesa, šolske potrebščine, maturantska obleka in podobno. Idealna kreditna kartica s katero lahko nakupe ali dvig gotovine na bankomatu spremenite na do 60 obrokov. Imetniki omenjene kreditne kartice imate na voljo vedno nove ugodnosti, idealna pa je tudi zato, ker zajema garancijo na izdelke, na najnižjo ceno ter okvaro ali poškodbo kupljenega blaga.

Ugoden potrošniški krediti

Poplačajte obstoječe obveznosti in si uresničite še kakšno željo.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.