Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Sodite tudi vi med ljubitelje športnih dogodkov, filmov in nadaljevank, ki vas prikujejo pred male ekrane? Za vas smo raziskali, kako lahko dvignemo izkušnjo gledanja na višjo raven. Rešitev smo našli v kakovostnem televizorju, ki ne zagotavlja le primarne TV funkcionalnosti, ampak veliko več …

Živimo v informacijski dobi, ki jo obvladuje tehnologija in ta napreduje iz dneva v dan. Brez tehnologije si svoje življenje težko predstavljamo in enako bi lahko trdili za televizijske sprejemnike. Udobno nameščeni na kavču spremljamo informativne oddaje ali pa se sproščamo ob gledanju filmov, nanizank in nadaljevank, razvedrilnih in glasbenih oddaj, kot tudi športnih ter kulturnih dogodkov.

Sočasno s tehnološkim napredkom je napredoval tudi razvoj televizorjev. Če smo jih še pred desetletjem ljubkovalno klicali ''škatle'', je trenutno takšna oznaka vse prej kot primerna. Ogromne in težke televizije s katodnimi zasloni so zamenjali lahkotni LCD oziroma plazma televizorji. Ne navdušujejo nas le z dizajnom, temveč z različnimi multimedijskimi funkcionalnostmi, ki popestrijo naš vsakdan in izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Že lep čas so pravi hit pametni televizorji, ki se znajo povezati z aplikacijami, ki jih imamo na pametnih telefonih. Prek njih brskamo po internetu, lahko si naložimo aplikacije, prek katerih dostopamo do zabavnih vsebin, iger, aktualnih novic … Ob tem si televizijski sprejemniki zapomnijo naše navade, priljubljene vsebine in programe ter nas opozorijo, kaj bi utegnilo biti zanimivo pogledati.

Ko se dogajanje preseli k nam v prostor

Pravo atmosfero in izkušnjo gledanja televizije zagotavljajo tudi druge funkcionalnosti. Med najbolj navdušujočimi je tehnologija Ambilight, ki so jo razvili pri Philipsu. Slika z ekrana se razširi na stene prostora, kjer imate nameščen televizijski sprejemnik. Z vizualno izkušnjo, ki jo tehnologija omogoča, dobimo občutek, da se je zaslon povečal in se je dogajanje, ki ga spremljamo na televizorju, preselilo k nam v prostor.

Gledanje napetih kriminalk in akcijskih filmov ter stiskanje pesti ob športnih dogodkih z nakupom omenjene serije televizorjev ne bo več enako. Veliko bolje bo. Ob navijanju med največjim športnim dogodkom tega leta si ne pripravimo le pokovke in navijaškega šala, temveč si nadenemo dres najljubše nogometne reprezentance. Obda nas občutek, kot da smo tudi sami na igrišču.

Philipsovi televizorji Ambilight imajo še eno blagodejno funkcijo. Gledanje televizorja je prijetno za naše oči, saj Ambilight s svojo intenzivno svetlobo zmanjša obremenitev oči. Tehnologija ublaži spremembe v ravni osvetljenosti, rezultat so manj utrujene oči. Sicer pa strokovnjaki svetujejo, da je najbolj optimalno, če je televizor v višini naših oči. 

Želite tudi vi do boljše izkušnje gledanja televizorja? Izkoristite prednosti, ki jih prinaša Ide@l Mastercard kreditna kartica. Povsem nov televizor lahko odplačujete na 60 obrokov, ne pozabite pa niti na garancije in zavarovanja na nakupe in kartico ter 3 načine odplačevanja.

Ide@l Mastercard® kartica

Spremenite svoje nakupe v kredit na 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.