Zaradi ugodnih letov in razburljive ponudbe postaja London vse bolj priljubljena destinacija, ki navdušuje vedoželjne popotnike. Četudi ste britansko prestolnico že obiskali ali tja potujete prvič, jamčimo, da obstajajo doživetja, ki jih še niste spoznali!

London je del programa Mastercard® Priceless Cities, ki imetnikom kartic Mastercard omogoča dostop do nepozabnih doživetij in ponudb v več kot 70 državah sveta. Izkusite tisto, kar naredi mesto edinstveno in odkrijte kulinarične značilnosti, znamenitosti, muzeje in skrite zaklade izbranega mesta na svojevrsten način. Vstopite v zaodrje, rezervirajte si mesto v prvi vrsti ali pa se odpravite na individualni ogled lokalne posebnosti.

Na www.priceless.com preverite, kakšne ugodnosti in doživetja so na voljo imetnikom kartic Mastercard in obisk izbranega mesta nadgradite z neprecenljivimi spomini.

Predstavljamo pet londonskih znamenitosti, ki jih morate videti in pet ekskluzivnih priložnosti, ki jih je vredno izkoristiti.

  1. Obiščite Parlament, nekdanjo kraljevo palačo z več kot 1100 sobami in enim najbolj znanih londonskih stolpov po imenu Big Ben. Obisk znamenitih stavb nadaljujte z vodenim ogledom hotela St. Pancras Renaissance, ki vam prinaša tudi popoldansko sproščanje v družbi zgodovine in šampanjca Veuve.
  2. Podajte se na legendarni dvižni most Tower Bridge, ki povezuje bregova Temze, sestavljata pa ga dva stolpa, povezana s sprehajalno potjo. Drznejši po srcu pa zaplujte po slavni reki – povzpnite se na jahto in okusite gurmanske jedi ob panoramskem pogledu na mestne bregove.
  3. Ne spreglejta enega največjih muzejev z zbirko predmetov iz 1,8 milijonov let stare zgodovine zemlje in človeštva. Sprehod skozi Britanski muzej pa nadaljujte zavtobusno vožnjo skozi mesto, kjer si boste atrakcije ogledali po ugodni ceni in ob sladkih prigrizkih iz slaščičarne Brigit’s Bakery.
  4. Ljubitelji zelenih površin boste navdušeni nad urejenimi parki Londona. Sprehodite se do čudovitih lokacij, kot so Hyde Park, Regent's Park, St James's Park. Ali pa naj vas noge ponesejo do urbane vinske kleti v srcu mesta, kjer vam ustanovitelja predstavita zgodbo o nastanku skozi degustacijo vinskih okusov.
  5. Preden zaključite svoj izlet se odpravite tudi do kraljične rezidence –Buckinghamske palače, ki je dom kraljeve družine že vse od leta 1837. Za lastni glamurozni finale pa si privoščite glasbeno-kulinarično doživetje v baru 100 Wardour St. Watch, ki slovi kot ena najbolj ikoničnih lokacij v mestu.

Mastercard in Sberbank banka

Ide@l Mastercard® kartica

Spremenite svoje nakupe v kredit do 60 obrokov. Odločite se za enega izmed 3 načinov odplačevanja. Spoznajte garancije in zavarovanja na nakupe in kartico.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.