Novo leto je pred vrati, vi pa še niste našli idealnega darila za partnerico oziroma partnerja? Brez skrbi. Niste edini. Pripravili smo vam nekaj predlogov, s kakšnim darilo lahko partnerju polepšate vstop v novo leto.

Sveže zaljubljeni ste še polni idej, kaj boste boljši polovici podarili ob vsaki priložnosti. Vsi, ki ste v zvezi nekoliko dalj časa, pa morate dobro pomisliti, da se ne ponavljate in niste svoji dragi oziroma dragemu darila v preteklosti že podarili. Pobrskali smo, katera praznična darila so v tem letu najbolj popularna tako zanjo kot zanj.

Darila zanjo

Udoben kopalni plašč

Si vaša draga rada privošči dolgo, sproščujočo kopel? Potem je udoben, mehak kopalni plašč idealno darilo. Ni večjega užitka, ko se po kopeli zavijete v plašč in nadaljujete razvajanje zleknjeni na prav tako udoben kavč. Lahko pa plašču, kot darilo, priložite še razvajanje v spa in wellness centru.

Parfum

S parfumom ne morete zgrešiti. Lahko pa se zgodi, da zgrešite z vonjem in kupite boljši polovici dišavo, ob kateri se ji obrača želodec. Zato ji prisluhnite, kateri vonj ji najbolj ustreza, žrtvujte svoj čas in se prijazno ponudite, da ji boste delali družbo ob obisku drogerije. Tam ji pomagajte pri testiranju različnih dišav, v vsakem primeru pa ne pozabite, katera dišava ji je bila najbolj všeč.

Dnevnik

Naj bo ta namenjen poslovnim zaznamkom, beleženju prihajajočih dogodkov ali pa le kot dobri stari dnevnik, v katerega vaša ljubljena oseba piše svoje spomine. Za dekleta so dnevniki praktično obvezna oprema v torbici. Zato bodite pozorni, da boste kupili primerno velikost, da ne ob prevelik za v njeno torbico.

Darila zanj 

Projektor za pametne telefone

Če je vaš dragi ljubitelj tehnologije in filmov, je projektor za pametne telefone prava izbira. Prek projektorja, ki ga povežete s svojim pametnim telefonom, si oglejta posnetke skupnih trenutkov priljubljeno serijo ali film. Da boste pričarali pravo kino vzdušje, ne pozabite ob gledanju pripraviti pokovke. 

VR očala

Še ena ideja za zaljubljence v tehnologijo in virtualnega sveta. Z VR očali bo vaš dragi odpotoval v virtualno resničnost. Kako se sliši vožnja z vlakcem smrti ali da se znajdete v filmu Vojna zvezd? Ne pozabimo niti na igre, ki jih lahko igrate …

Knjiga o pivu

Kraft piva so prava uspešnica povsod. Tudi v Sloveniji. So predmet debat, kateri mikro pivovarni je uspel boljši okus. Pa vaš moški pozna razlike med različnimi vrstami piv? Kupite mu knjigo o pivih, v kateri bo spoznal različne načine proizvodnje, vrste in druge pomembne zadeve. Brez dvoma bo ob naslednji debati o pivih izpadel pravi poznavalec.

 

Za lažji nakup idealnega darila je tu Ide@l Mastercard® kartica. Svoje nakupe lahko spremenite v kredit do 60 obrokov, ali pa porabo odplačujete kot revolving posojilo v višini 5 % od porabljenih sredstev na kartičnem računu oziroma vsak mesec poplačate celotno obveznost na kartici. Kartica vsebuje podaljšano garancijo, ki velja za okvaro tehničnega izdelka kot tudi garancijo »najboljše cene«. Zavarovanje krije morebitne zlorabe izgube in kraje kartice do 24 ur pred preklicem kartice pri banki.

LinkedIn
Poslovalnica Sberbank banke na Miklošičevi ulici, ki je bila leta 2014 obnovljena, ima bogato zgodovino, saj že od nekdaj stoji na lokaciji, kjer je bil med drugim nekdaj sedež Volksbank banke.

Značilnost poslovalnice so zveste stranke, mnoge so komitenti Sberbank banke že od samega začetka. Gre za stranke, ki dajejo osebnim stikom in osebnemu urejanju bančnih opravkov prednost pred urejanjem prek spleta. Vseeno v banki v zadnjih letih opažajo naraščanje števila strank, ki bančno poslujejo v večji meri preko sodobnih tržnih poti.

Vsi, ki se odločijo za osebni obisk poslovalnice in ne delajo oziroma stanujejo v središču Ljubljane, imajo v neposredni bližini na voljo parkirno hišo. »Naša podružnica je vedno dobro obiskana. Stranke se lahko za sestanek dogovorijo preko kontaktnega centra in si s tem lažje organizirajo čas. Nas pa dnevno obišče mnogo strank nenapovedano, k čemur pripomore tudi atraktivna lokacija poslovalnice. Vse sprejmemo v najkrajšem možnem času in se maksimalno potrudimo zanje. Vsaka stranka je za nas izredno pomembna,« pravi vodja poslovalnice Blanka Klopčič.

Ob Blanki so v poslovalnici zaposleni še dve osebni finančni svetovalki, dva bančna komercialista in svetovalec za mikropodjetja, ki poskrbi za segment pravnih oseb.

»Naši svetovalci so visoko strokovno usposobljeni pri iskanju najbolj optimalnih rešitev za stranke, ko le te rešujejo stanovanjsko problematiko ali najemajo potrošniški kredit. Vsako stranko sprejmemo v najkrajšem možnem času, tako da je čas od prvega obiska podružnice do pridobljenega kredita čim krajši, njihovo zadovoljstvo pa čim večje. Osebni pristop pri tem odigra ključno vlogo. V kombinaciji z ugodnimi paketnimi računi stranki vedno poskušamo prihraniti denar, imamo pa tudi ogromno znanja in odlično ponudbo na področju plemenitenja sredstev ter sklepanju zavarovanj, tako da lahko stranka vse finančne storitve opravi na enem mestu,« o zaposlenih pravi vodja poslovalnice.
LinkedIn