Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

 

Iz ozadja - Nejc Brodar, glavni trener teka na smučeh (S02E04)

V četrti epizodi smo na smučeh pritekli do Nejca Brodarja, glavnega trenerja A ekipe teka na smučeh.

Preberite več
21. 01. 2022

Iz ozadja - Matevž Šparovec, serviser smuči (S02E03)

V tretji epizodi druge sezone je naš Jurij pod drobnogled vzel servis skakalnih smuči, in sicer s pomočjo Matevža Šparovca, serviserja skakalnih smuči moške A reprezentance.

Preberite več
27. 12. 2021

Iz ozadja - Anže Lavtižar, pomočnik trenerja - skoki (S02E02)

Naše smučarske skakalke so letošnjo sezono začele odlično, zato je Jurij v drugi epizodi druge sezone obiskal Anžeta Lavtižarja, pomočnika glavnega trenerja ženske A skakalne ekipe. Nastal je zanimiv pogovor.

Preberite več
27. 12. 2021

Iz ozadja - Jernej Damjan (S02E01)

Gost prve epizode druge sezone je Jernej Damjan, nekdanji smučarski skakalec, ki danes skrbi za družbena omrežja slovenskih nordijskih reprezentanc.

Preberite več
16. 12. 2021

Iz ozadja - Prva in druga sezona

Veste, kako so sestavljene smuči za skakalce? Vas morda zanima, kaj najraje zajtrkuje Anamarija Lampič? Z Jurijem Tepešem vas peljemo na edinstveno popotovanje. Vstopite v zaodrje smučarskih skokov in tekov!

Preberite več
04. 11. 2021

Uredite svoje finance

Prenesite brezplačno preglednico prihodkov in odhodkov

Prenesite preglednico

Iz ozadja - Meta Jerala Kegljevič, športna psihologinja (S01E06)

V zadnji epizodi prve sezone IZ OZADJA je naš novinar in nekdanji skakalni as Jurij Tepeš gostil športno psihologinjo Meto Jerala Kegljevič. Meta je prav tako nekdanja članica slovenske izbrane odbojkarske vrste.

Preberite več
04. 11. 2021

Najbolj brano

Ali veste kaj je »CEO prevara« oziroma direktorska goljufija?

V zadnjem času opažamo porast elektronskih sporočil, ki ciljajo na računovodstva podjetij in organizacij. Elektronsko sporočilo na prvi pogled izgleda, kot da ga je poslal direktor/ica oz. ravnatelj/ica, v njem pa sprašuje računovodstvo, ali lahko danes plačajo znesek v višini več 10.000 EUR.

Preberite več

Ste seznanjeni z novostmi na področju plačilnih storitev?

Ste med tistimi, ki prisegajo na spletna in mobilna plačila ter na tehnološke inovacije? Želite več informacij o spremembah na področju plačilnih storitev, ki jih prinaša Direktiva PSD2 oziroma Direktiva o plačilnih storitvah?

Preberite več

Z mŽetonom do enostavnih in brezskrbnih spletnih nakupov

Ob naraščajočem številu nakupov prek spleta sta uporabnikom, ob ceni, pomembni preprostost in brezskrbnost nakupa. Imetnikom debetne kartice Mastercard in kartice Ide@l Mastercard preprostost in brezskrbnost nakupov omogoča mŽeton.

Preberite več

Pridružite se več kot 10.000 bralcem!

Želite najbolj ugodne ponudbe in brezplačne finančne nasvete? Vpišite vaš e-poštni naslov, izberite najljubši način komuniciranja in bodite med prvimi, ki jih enkrat mesečno obvestimo o novostih.

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.