NOVO! Velika jesenska akcija - 3 mesečne premije brezplačno*

Jesen je s svojim svežim vetričem odpihnila nekatere stroške. Izkoristite veliko jesensko akcijo in ob sočasni sklenitvi življenjskega zavarovanja kreditojemalcev za stanovanjski kredit in sklenitvi domskega zavarovanja PaketDom prejmite 3 mesečne premije brezplačno na način 25 % popusta na požarno premijo paketa Dom v prvem letu.

Odkrijte tudi druge ugodnosti, ki se poznajo na vašem računu ...

Kliknite za več o ugodnostih

Naj bo vaše varno zavetje varno
zadovoljne stranke
velik izbor kritij
visoke zavarovalne vsote
konkurenčne cene

Lastnosti

  • trije paketi različnih zavarovanj (Osnovni, Ekskluzivni in Premium)
  • v izbrani paket lahko vključite tudi dodatna kritja in dodatne predmete zavarovanja ter dodatna zavarovanja
  • dodatno lahko zavarujete tudi družinske člane, hišne ljubljenčke, pomožne in kmetijske objekte, glasbila, medicinske pripomočke, ...
  • vsa zavarovanja na eni polici
  • zavarovanju lahko priključite družinsko nezgodno zavarovanje in zavarovanje pravne zaščite, če boste slučajno potrebovali odvetniške storitve
  • zavarovanje potresa
  • zavarovanje odgovornosti
  • zavarovanje stanovanjskih nepremičnin in premičnin, ki se oddajajo v najem

TAKOJŠNJA POMOČ pri nujnih primerih doma

V primeru, da vam poči ali cev, zagori električna napeljava ali da vam kdo poškoduje ključavnico, preprosto pokličete na brezplačno telefonsko številko, kjer poskrbijo za odpravo vaših težav. V okviru domske asistence bodo kriti potni stroški obrtnika, njegova prva, (dve ali tri) ure dela in stroški porabljenega materiala. Izbirate lahko med Osnovno, Maxi in Maxi Plus domsko asistenco. Če bo vaš dom neprimeren za bivanje, vam Maxi Plus asistenca nudi stroške začasne namestitve za tri noči in oskrbo z najnujnejšimi potrebščinami (oblačila, odeje ipd.).

Možnosti zavarovanja

Zavarovanje nepremičnin 
V primeru uničenja ali poškodbe boste svoje stanovanje, hišo, kmetijo, počitniško hišo, garažo ali bazen hitro spet obnovili in uživali v svojem miru.

Zavarovanje stanovanjskih premičnin
Poleg stanovanjske opreme lahko zavarujte tudi izbrane predmete, vrednostne papirje, gotovino, dragocenosti in umetniške zbirke.

Zavarovanje kmetijskih nepremičnin in premičnin
Zavarujete lahko živali, zalogo pridelkov in krmil, kmetijsko opremo, stroje, naprave in drugo mehanizacijo, ki so za uspešno delovanje kmetije izjemno pomembni.

Zavarovanje za nevarnost potresa
Je vaš dom dovolj varen, da prenese močnejše potresne sunke? Zavarujte ga za nevarnost potresa.


Zanima me

Če želite skleniti domsko zavarovanje, izpolnite obrazec. Poklicali vas bomo in se dogovorili za sestanek v poslovalnici.

Telefonu


Pogoji akcijske ponudbe
*Popust se obračuna v primeru sočasne sklenitve Generali življenjskega zavarovanja kreditojemalcev in sklenitve Generali domskega zavarovanja PaketDom v obdobju od 27. 9. 2021 do vključno 30. 11. 2021 in sicer na način, da se na požarno premijo Paket Dom v prvem letu obračuna 25 % popust. Ugodnost se lahko koristi ob hkratni sklenitvi novih zavarovanj, ugodnosti ni možno upoštevati na že veljavni polici Paketa Dom. Ugodnost je možna ob 10-letnem trajanju Paketa Dom. Popust se ne izključuje z ostalimi popusti (npr. popust na sklenitev stanovanjskega kredita) razen boni Petrol kluba in kolektivnega pokojninskega zavarovanja.