ABS DEPOZIT PLUS

Hitreje do višjih prihrankov.

visoka konkurenčna obrestna mera
vplačilo brez vstopnih stroškov

kombinacijo sklada in višino vplačila določite sami

možnost doseganja višjih donosov
kombinacija varčevanja v bančnem depozitu in naložbe v vzajemne sklade ALTA
likvidnost vplačanih sredstev
abs-depozit-plus-obrestna-mera-sticker

Izberite svojo kombinacijo

Na voljo so vam 3 naložbene kombinacije, sestavljene iz 5 skladov*
abs-depozit-plus-graf-dinamicna-kombinacija-skladov

DINAMIČNA naložbena kombinacija skladov

Naložbena struktura predstavlja predvsem investiranje v sklade, ki svoja sredstva nalagajo v delnice po vsem svetu. Potencialni donos delniških skladov je najvišji, vendar je taka naložba tudi nekoliko bolj podvržena vplivom razmer na finančnih trgih.

abs-depozit-plus-graf-uravnotezena-kombinacija-skladov

URAVNOTEŽENA naložbena kombinacija skladov

Naložbena struktura predstavlja investiranje v sklade, ki svoja sredstva nalagajo delno v obveznice in delno v delnice. S tem se tveganje naložbe zmanjša, vendar se še vedno ohrani možnost doseganja visokih potencialnih donosov.

abs-depozit-plus-graf-konzervativna-kombinacija-skladov

KONZERVATIVNA naložbena kombinacija skladov

Naložbena struktura predstavlja predvsem investiranje v sklade, ki svoja sredstva nalagajo v državne in podjetniške obveznice po vsem svetu. Taka naložba je manj tvegana, vendar ima tudi manjše potencialne donose.

*točne informacije o skladih, ki so vključeni v posamezno naložbeno kombinacijo, dobite v vseh poslovalnicah Sberbank banke d.d.

Zanima me
ABS DEPOZIT PLUS

Naročite se na sestanek, poklicali vas bomo in vam predstavili našo ponudbo.

Telefonu


Naložba v vzajemne sklade vam omogoča možnost doseganja višjih potencialnih donosov, vendar se je ob tem potrebno zavedati, da donos pri naložbi v sklade ni garantiran in je zato vsaka naložba v sklade povezana z določenimi tveganji. Minimalna priporočljiva doba investiranja je 5 let ali več. Namreč, z dobo naložbe se tveganje bistveno zmanjša in se poveča možnost doseganja pričakovanih donosov. Ob tem pa se moramo vseeno zavedati, da pretekli donosi niso garancija za prihodnje donose. Za več informaciji obiščite najbližjo poslovalnico Sberbank banke d.d.