Plačilna kartica, ki omogoča veliko več kot samo plačila in dvige gotovine po vsem svetu:

Nakup do 60 obrokov

Odločite se lahko za plačilo od 2 do največ 60 enakih mesečnih obrokov. Minimalni obrok plačila je 20 EUR. Obroki so dovoljeni za vse vrste nakupov in dvige gotovine na bankomatih tako doma kot v tujini.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kartica ima vključeno brezplačno SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu, ponudbi za plačilo na obroke, nakazilu na kartični račun, znesku in datumu plačila mesečne obveznosti.

3 različne garancije ob nakupu s kartico

Podaljšana triletna garancija za plačilo izdelkov nad vrednostjo 500 EUR, garancija »za vsak primer« za plačilo izdelkov nad vrednostjo 300 EUR (negarancijska napaka, nezgoda) in garancija »najboljše cene« za plačilo izdelkov nad vrednostjo 100 EUR.

Zavarovanje kartice in nakupov

Imetniki kartice Ide@l Mastercard imate vključen paket zavarovanj, ki vsebuje: zavarovanje kartice v primeru odtujitve, zavarovanje protipravnega odvzema gotovine na bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente in zavarovanje nakupov prek spleta.

30 dni časa za spremembo nakupa na obroke

Odločitve za spremembo nakupa ali plačila v obročno vam ni treba sprejeti takoj. Posamezno transakcijo lahko spremenite v obroke najkasneje 10 dni pred dnevom plačila mesečnih obveznosti (8., 18. ali 28. v mesecu).

Ideal BONUS - brezplačna kartica

Če boste v obračunskem obdobju na Ide@l Mastercard kartičnem računu porabili več kot 400 EUR pri Standard in več kot 750 EUR pri Zlati kartici, boste oproščeni plačila vodenja kartičnega računa - kartica bo ob takšni mesečni porabi lahko vsak mesec za vas brezplačna.


Izberite svoj Philips izdelek

Ob naročilu kartice Ide@l v akcijski ponudbi Philips vam bomo ob kartici podarili tudi izdelek po vaši izbiri: zobno ščetko Sonicare, mešalnik, likalnik ali sesalnik.

Pri naročilu kartice prek spleta uporabite eno od naštetih promocijskih kod: PHILIPS_SONICARE (zobna ščetka Sonicare), PHILIPS_MESALNIK (mešalnik), PHILIPS_LIKALNIK (likalnik) ali PHILIPS_SESALNIK (sesalnik).


Zobna ščetka 
Philips Sonicare HX6806/04

89,99 EUR 40 EUR
brezplačno

Zobna ščetka, ki poskrbi za bolj bel nasmeh in učinkovito odstrani zobne obloge. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in Sonicare


Mešalnik
Philips HR2162/90

74,99 EUR 40 EUR
brezplačno

Za odlične rezultate pri pripravi popolnih napitkov in hrane. Učinovito zmeša tudi najtrše sestavine. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in mešalnik


Likalnik
Philips GC2676/20

69,99 EUR 40 EUR
brezplačno

Likalnik, ki vam bo olajšal delo. Omogoča hitro segrevanje, ima zmogljiv izpust pare za glajenje trdovratnih gub, keramična plošča pa poskrbi za hitro drsenje in preprečuje kapljanje. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in likalnik


Sesalnik
Philips FC8240/09

89,99 EUR 40 EUR
brezplačno

Za vse, ki želite neverjetne rezultate čiščenja. Poskrbi tudi za čist in zdrav zrak v domu, saj ima protialergijski filter, ki ujame 99,99 % škodljivih delcev. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in sesalnikKartico Ide@l bom naročil/a prek spleta

Na seznamu izberite izdelek, ki ga želite brezplačno prejeti ob kartici. Kliknite na gumb pod izbranim izdelkom in izpolnite obrazec.

Obiskala vas bo kurirska služba s pripravljeno dokumentacijo. Po odobritvi boste kartico prejeli po pošti ali jo prevzeli v izbrani poslovalnici.

Izbrani Philips izdelek boste prejeli po pošti v nekaj dneh po odobritvi kartice.


Kartico Ide@l bom naročil/a v Sberbank poslovalnici

Izberite poslovalnico in se naročite na sestanek. Poklical vas bo svetovalec in se z vami dogovoril za termin obiska v poslovalnici.

V izbrani poslovalnici boste podpisali potrebne dokumente za izdajo kartice in izbrali brezplačen Philips izdelek.

Po odobritvi boste kartico prejeli po pošti ali prevzeli v poslovalnici. Izbrani Philips izdelek boste nato v nekaj dneh prejeli po pošti.


Znesek okvirnega kredita (limit)
Dnevni dvig na bankomatu
Podaljšana garancija na 3 leta za nakupe
Garancija najnižje cene nakupa
Zavarovanje nakupa "Za vsak primer"
Brezplačna članarina - Ide@l bonus
zelena-kartica-seznam

Standard kartica Ide@l Mastercard

3,20 EUR/mesec

Želim Standard kartico Ide@l

Znesek okvirnega kredita (limit)
500 do 5.000 EUR
Dnevni dvig na bankomatu
500 EUR
Podaljšana garancija na 3 leta za nakupe
800 EUR
Garancija najnižje cene nakupa
250 EUR
Zavarovanje nakupa "Za vsak primer"
800 EUR
Brezplačna članarina - Ide@l bonus
poraba nad 400 EUR/mesec
zlata-kartica-seznam

Zlata kartica Ide@l Mastercard

7,20 EUR/mesec

Želim Zlato kartico Ide@l

Znesek okvirnega kredita (limit)
500 do 15.000 EUR
Dnevni dvig na bankomatu
800 EUR
Podaljšana garancija na 3 leta za nakupe
1.500 EUR
Garancija najnižje cene nakupa
500 EUR
Zavarovanje nakupa "Za vsak primer"
1000 EUR
Brezplačna članarina - Ide@l bonus
poraba nad 750 EUR/mesec

POGOJI AKCIJSKE PONUDBE:
*Ob naročilu nove kartice Ide@l Mastercard prek spleta ali v poslovalnicah Sberbank s promocijsko kodo "PHILIPS_SONICARE", "PHILIPS_MESALNIK", "PHILIPS_LIKALNIK" ali "PHILIPS_SESALNIK" do 31. 3. 2020 je stranka upravičena do brezplačne izdelave kartice ter 6-mesečnega brezplačnega vodenja kartičnega računa.
**Z naročilom kartice Ide@l Mastercard z eno od promocijskih kod, ki veljajo v tej akcijski ponudbi, stranka izbere enega izmed Philips izdelkov v vrednosti 40 EUR in ga po odobritvi naročene kartice prejme brezplačno po pošti. Izdelki, ki so na voljo, so zobna ščetka Philips Sonicare HX6806/04, mešalnik Philips HR2162/90, likalnik Philips GC2676/20 ter sesalnik Philips FC8240/09. Posamezna stranka je v akcijski ponudbi upravičena do enega akcijskega izdelka.