Plačilna kartica, ki omogoča veliko več kot samo plačila in dvige gotovine po vsem svetu:

Nakup do 60 obrokov

Odločite se lahko za plačilo od 2 do največ 60 enakih mesečnih obrokov. Minimalni obrok plačila je 20 EUR. Obroki so dovoljeni za vse vrste nakupov in dvige gotovine na bankomatih tako doma kot v tujini.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kartica ima vključeno brezplačno SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu, ponudbi za plačilo na obroke, nakazilu na kartični račun, znesku in datumu plačila mesečne obveznosti.

3 različne garancije ob nakupu s kartico

Podaljšana triletna garancija za plačilo izdelkov nad vrednostjo 500 EUR, garancija »za vsak primer« za plačilo izdelkov nad vrednostjo 300 EUR (negarancijska napaka, nezgoda) in garancija »najboljše cene« za plačilo izdelkov nad vrednostjo 100 EUR.

Zavarovanje kartice in nakupov

Imetniki kartice Ide@l Mastercard imate vključen paket zavarovanj, ki vsebuje: zavarovanje kartice v primeru odtujitve, zavarovanje protipravnega odvzema gotovine na bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente in zavarovanje nakupov prek spleta.

30 dni časa za spremembo nakupa na obroke

Odločitve za spremembo nakupa ali plačila v obročno vam ni treba sprejeti takoj. Posamezno transakcijo lahko spremenite v obroke najkasneje 10 dni pred dnevom plačila mesečnih obveznosti (8., 18. ali 28. v mesecu).

Ideal BONUS - brezplačna kartica

Če boste v obračunskem obdobju na Ide@l Mastercard kartičnem računu porabili več kot 400 EUR pri Standard kartici, boste oproščeni plačila vodenja kartičnega računa - kartica bo ob takšni mesečni porabi lahko vsak mesec za vas brezplačna.


Izberite svoj Philips izdelek

Ob naročilu standard posojilne kartice Ide@l v akcijski ponudbi Philips vam bomo ob kartici podarili tudi izdelek po vaši izbiri: sušilnik las, električno strgalo za stopala, moški brivnik ali Sonicare otroško zobno ščetko.

Pri naročilu kartice prek spleta uporabite eno od naštetih promocijskih kod: PHILIPS_SUŠILNIK (sušilnik las), PHILIPS_STRGALO (električno strgalo za stopala), PHILIPS_BRIVNIK (moški brivnik) ali PHILIPS_SONICARE (Sonicare otroška zobna ščetka).


Sušilnik las 
Philips BHD290/00

Ideal-Philip-Izdelki-Susilec-600x400

S sušilnikom boste hitro in enostavno uredili svojo pričesko. Sušilnik ima 6 nastavitev, moč 2300 W ter dva dodana nastavka. Za lažje shranjevanje pa ima tudi zanko za obešanje. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in Sušilnik


Strgalo za stopala
Philips BCR430/00

Ideal-Philip-Izdelki-Strgalo-600x400

Poskrbite za gladka stopala s Philips Pedi Advanced. S strgalom enostavno, natančno in nežno odstranite otrdelo kožo od pete do prstov. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in strgalo


Moški brivnik
Philips S1332/41

Ideal-Philip-Izdelki-Brivnik-600x400

Za gladko britje brez težav. Uporaba brivnika je žična ali brezžična. Brivnik je vedno pripravljen za uporabo. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in brivnik


Sonicare otroška zobna ščetka
Philips HX6311/07
 

Ideal-Philip-Izdelki-Scetka-600x400

Električna zobna ščetka za otroke od 4. leta starosti, ki učinkovito odstranjuje zobne obloge. Zvočna tehnologija, prilagodljive nalepke in izobraževalna orodja nudijo zabavno ščetkanje zob. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in sonicareKartico Ide@l bom naročil/a prek spleta

Na seznamu izberite izdelek, ki ga želite brezplačno prejeti ob kartici. Kliknite na gumb pod izbranim izdelkom in izpolnite obrazec.

Obiskala vas bo kurirska služba s pripravljeno dokumentacijo. Po odobritvi boste kartico prejeli po pošti ali jo prevzeli v izbrani poslovalnici.

Izbrani Philips izdelek boste prejeli po pošti v nekaj dneh po odobritvi kartice.


Kartico Ide@l bom naročil/a v Sberbank poslovalnici

Izberite poslovalnico in se naročite na sestanek. Poklical vas bo svetovalec in se z vami dogovoril za termin obiska v poslovalnici.

V izbrani poslovalnici boste podpisali potrebne dokumente za izdajo kartice in izbrali brezplačen Philips izdelek.

Po odobritvi boste kartico prejeli po pošti ali prevzeli v poslovalnici. Izbrani Philips izdelek boste nato v nekaj dneh prejeli po pošti.


 Standard kartica Ide@l Mastercard

kartica-glow

Kartica Ide@l Mastercard vam omogoča:

  • nakupe na obroke (velja tudi za spletne nakupe),
  • brezplačno SMS obveščanje,
  • znesek okvirnega kredita (limita) od 500 do 5.000 EUR.
  • dnevni dvig na bankomatu do 500 EUR.
  • podaljšano garancija na 3 leta za nakupe do 800 EUR.
  • garancijo najnižje cene nakupa 250 EUR.
  • zavarovanje nakupa "za vsak primer" 500 EUR.
  • brezplačno mesečno članarino*, če dosežete Ide@l bonus 400 EUR,
*mesečna članarina 3,20 EUR se obračuna po rednem Ceniku banke  
 

POGOJI AKCIJSKE PONUDBE:
*Ob naročilu nove standard posojilne kartice Ide@l Mastercard prek spleta ali v poslovalnicah Sberbank s promocijsko kodo PHILIPS_SUŠILNIK, PHILIPS_STRGALO, PHILIPS_BRIVNIK ali PHILIPS_SONICARE do 15. 8. 2020 je stranka upravičena do brezplačne izdelave kartice ter 6-mesečnega brezplačnega vodenja kartičnega računa.
**Z naročilom kartice Ide@l Mastercard z eno od promocijskih kod, ki veljajo v tej akcijski ponudbi, stranka izbere enega izmed Philips izdelkov v vrednosti 40 EUR in ga po odobritvi naročene kartice prejme brezplačno po pošti. Izdelki, ki so na voljo, so sušilnik las PHILIPS BHD290/00, električno strgalo za stopala PHILIPS BCR/430/00, moški brivnik PHILIPS S1332/41 in Sonicare otroška zobna ščetka PHILIPS HX6311/07. Posamezna stranka je v akcijski ponudbi upravičena do enega akcijskega izdelka.
Akcija ne velja za stranke, ki že imajo kartico Ide@l Mastercard in za stranke, ki so v preteklosti že imele in ukinile posojilno kartico Ide@l Mastercard.