Kaj omogoča Ide@l Mastercard kartica:

Ideal BONUS - brezplačna kartica

Pri porabi več kot 400 EUR pri Standard in več kot 750 EUR pri Zlati kartici, boste oproščeni plačila vodenja kartičnega računa - kartica bo ob takšni mesečni porabi lahko vsak mesec za vas brezplačna tudi po obdobju posebne ponudbe.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kartica ima vključeno brezplačno SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu, plačilih na obroke, znesku in datumu plačila mesečne obveznosti.

Nakup do 60 obrokov

Svoje nakupe lahko razdelite na 2 do največ 60 enakih mesečnih obrokov. Minimalni obrok plačila je 20 EUR.

prilagodljivost-odplacevanja-ideal-220x220px

Prilagodljivost odplačevanja mesečne obveznosti

Izbirate lahko med 5% in 100% odplačilom mesečne obveznosti. Prav tako izbirate med datumom poravnave obvesznosti (8., 18. ali 28. v mesecu).

3 različne garancije ob nakupu s kartico

Vaše nakupe bodo zavarovale: garancija »za vsak primer«, garancija za plačilo izdelkov nad vrednostjo 300 EUR (negarancijska napaka, nezgoda) in garancija »najboljše cene«.

Zavarovanje kartice in nakupov

Za primere zlorabe kartice v primeru odtujitve, zavarovanje protipravnega dviga gotovine na bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente in zavarovanje nakupov prek spleta.


Enostavno in varno plačevanje doma, v tujini ali prek spleta.

Alpe-sticker-brez-menjave-banke-250x250px


Kako do kartice? 

Za naročilo ni potreben obisk banke. Enostavno izpolnite obrazec na spletni strani in pripravite ustrezne dokumente.

Vpišite promocijsko kodo ALPE.

S SMS sporočilom boste obveščeni o terminu obiska predstavnika banke.

Na dogovorjeni lokaciji boste podpisali potrebne dokumente za izdajo kartice, ki jo boste prejeli po pošti ali prevzeli v naši poslovalnici.


Naročite Ide@l Mastercard kartico


Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki, so na voljo na sberbank.si/varstvo-osebnih-podatkov.

POGOJI AKCIJE:
*Za kartico zaračunavamo članarino v obliki mesečnega vodenja kartičnega računa (3,20 € za Standard in 7,20 € za Zlato), ki bo za vas prvih 12 mesecev po izdaji kartice brezplačno.
**Od vsake izdane Ide@l Mastercard kartice na podlagi kode ALPE bo Planinsko društvo Ljubljana – Matica prejelo donacijo v višini 20 €.