Debetna kartica Mastercard - fizične osebe

Nova debetna kartica Mastercard

Preprosto in varno plačevanje kjerkoli ste.

Brezstična debetna kartica Mastercard® vam omogoča hitro, varno in brezstično plačevanje po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje pri vaših najljubših spletnih trgovcih.

Med novostmi, ki jih prinaša nova debetna kartica Mastercard, je tudi možnost rezervacije storitev, kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila, kjer ste doslej potrebovali kreditno kartico. Poleg tega lahko kartico uporabljate za plačilo cestnin, parkirnin, različnih naročnin in nakupov v kataloški ter TV prodaji.


Debetna kartica Mastercard vam omogoča:

Debetna kartica Mastercard | Sberbank

Ne spreglejte ugodnosti in akcij debetne kartice Mastercard!

Vaša debetna kartica ob številnih drugih prednostih prinaša tudi dodatne popuste, namenjene samo vam.

  • Vsak mesec edinstvene ugodnosti
  • V mesecu marcu izkoristite prihranke do 270 EUR

Obiščite povezavo in preverite aktualen seznam ugodnosti.Kako do debetne kartice Mastercard?

Obstoječim imetnikom kartice Activa Maestro smo novo debetno kartico Mastercard s priporočeno pošiljko poslali v decembru 2019. V ločeni pošiljki ste prejeli tudi novo številko PIN. Do  nedelje, 1. 3. 2020 ste lahko uporabljali obe kartici, Activa Maestro in novo debetno kartico Mastercard, po tem datumu pa lahko uporabljate le še debetno kartico Mastercard.

V kolikor ste bili v času dostave kartice odsotni in kartice v roku 15 dni niste prevzeli na vaši pošti, se je kartica vrnila v matično poslovalnico banke, ki vodi vaš transakcijski račun in kjer lahko kartico tudi prevzamete.

Nekomitenti po odprtju transakcijskega računa v Sberbank banki kartico prejmete po pošti ali pa jo prevzamete v izbrani poslovalnici Sberbank.