Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Nova debetna kartica Mastercard

Preprosto in varno plačevanje kjerkoli ste.

Brezstična debetna kartica Mastercard® vam omogoča hitro, varno in brezstično plačevanje po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje pri vaših najljubših spletnih trgovcih.

Med novostmi, ki jih prinaša nova debetna kartica Mastercard, je tudi možnost rezervacije storitev, kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila, kjer ste doslej potrebovali kreditno kartico. Poleg tega lahko kartico uporabljate za plačilo cestnin, parkirnin, različnih naročnin in nakupov v kataloški ter TV prodaji.


Debetna kartica Mastercard vam omogoča:

Debetna kartica Mastercard | Sberbank

NOVO! Nastavitve debetnih kartic Mastercard v mobilni banki

Pregled prometa in stanja na kartici oz. računu

Pridobite informacijo o prometu in stanju na računu kadarkoli in kjerkoli jo potrebujete. Opravljena transakcija bo v mobilni banki vidna takoj, saj bo vaš transakcijski račun obremenjen nemudoma in sredstva odšteta od razpoložljivega stanja.

Varnostne nastavitve kartic in dnevni limiti

Določite dnevni limit zneska dviga gotovine na bankomatu, dnevni limit zneska plačevanja na spletu, začasno blokirajte kartico ali izklopite brezstično plačevanje. Upravljanje z varnostnimi nastavitvami kartic je brezplačno.

Potrjevanje spletnih nakupov z mŽetonom

Nakupujte prek spleta enostavneje s pomočjo mŽetona, generatorja enkratnih gesel, ki zagotavlja potrjevanje varnih plačil prek spleta. Aktivacija in uporaba mŽetona v mobilni banki sta brezplačni.

Kako do mobilne banke?

V spletni banki eSberbank SI brezplačno vklopite mobilno banko z enim klikom

Po prijavi v spletno banko izberite zavihek »Naročila«, nato »Mobilna banka« in sledite navodilom.

Vstopite v spletno banko

Naročite mobilno banko brez obiska poslovalnice

Vklop lahko uredite na daljavo, v le nekaj klikih. Če vklopa prek spleta ne morete naročiti ali izvesti, se lahko še vedno dogovorite za termin sestanka v najbližji Sberbank poslovalnici.

Naročite mobilno banko


Uporabite varnostni SMS in bodite obveščeni o vseh transakcijah z vašo debetno kartico Mastercard

Poskrbite za večjo varnost pri (spletnih) nakupih in dvigih gotovine z debetno kartico Mastercard. Z uporabo varnostnega SMS-a boste obveščeni o vsaki izvršeni transakciji z vašo kartico. Varnostni SMS lahko vklopite v poslovalnici ali v spletni banki eSberbank SI. V spletni banki po prijavi izberete zavihek »Naročila« in nato »Varnostni sms«. V prvem koraku izberete oziroma vnesete zahtevane podatke (plačilno kartico, GSM za SMS obveščanje, vklop/izklop storitve in strinjanje s splošnimi pogoji). V naslednjem koraku preverite, ali so vneseni podatki pravilni in v zadnjem koraku le še potrdite naročilo varnostnega SMS.

Mesečni strošek za prejemanje varnostnega SMS znaša 1 EUR. Nadomestilo se zaračuna le v primeru, da je uporabnik kartice v obračunskem mesecu opravil vsaj eno kartično transakcijo.