Ponujamo vam

Znižane obrestne mere

Znižali smo spremenljive obrestne mere za stanovanjske kredite.

Na voljo tudi stanovanjski krediti s fiksno obrestno mero do 10 let.


 

Odplačevanje do 30 let

Odplačilna doba tudi do 360 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.

Za isto nepremičnino lahko kredit najame več oseb.

Prilagodljivost

Delež pridobljenega kredita lahko izplačamo v gotovini. 

V kreditno sposobnost vam poleg plače ali pokojnine upoštevamo tudi ostale dokazljive prihodke (najemnine, avtorski honorarji).

Tudi za nekomitente

Menjava banke ni potrebna. Kredit lahko najamejo tudi nekomitenti: V primeru prenosa poslovanja vam nudimo boljše pogoje.

Naročite se na sestanek

  • Za individualno ponudbo izpolnite obrazec

  • Po prejemu vašega sporočila vas bomo poklicali in vam rezervirali termin za pogovor s svetovalcem v poslovalnici, ki jo boste izbrali. Na sestanek se lahko naročite tudi na brezplačni telefonski številki 080 22 65

  • S pomočjo spodnjega informativnega izračuna preverite, koliko imate prostih sredstev in kolikšno mesečno obveznost lahko plačujete.

Telefonu


Informativni izračun

Nalagam...

Valuta kredita:

Namen kredita:

Vrsta obrestne mere:

Način zavarovanja:


Vsi objavljeni podatki in informativni izračuni na spletnem mestu so zgolj informativne narave. Pripravljeni so na podlagi predpostavk, veljavnih na dan izdelave posameznega izračuna, ki se lahko spreminjajo, zato za banko niso zavezujoči. Pred sklenitvijo storitve preverite pogoje ponudbe.

Za izdelavo individualno ponudbe izpolnite obrazec in dogovorili se bomo za svetovanje.

POGOJI AKCIJSKE PONUDBE
 

AKCIJSKA PONUDBA velja za vse oddane kreditne vloge strank s popolno kreditno dokumentacijo za stanovanjski kredit vezan na variabilno obrestno mero, zavarovan pri zavarovalnici ali s hipoteko, od 01.10.2018 do 31.12.2018. Kredit s postopnim črpanjem (gradnja) je lahko črpan najkasneje v roku enega leta, pri čemer mora biti prvo črpanje kredita izvedeno  najkasneje v roku enega meseca po sklenitvi kreditne pogodbe.

Doba kreditiranja Akcijska obrestna mera
Nad 12 do vključno 120 mesecev 6 M EURIBOR + 1,65 % p.a.
Nad 120 do vključno 240 mesecev  6 M EURIBOR + 1,85 % p.a.
Nad 240 do vključno 360 mesecev 6 M EURIBOR + 1,95 % p.a.

Pogoj za odobritev kredita z akcijsko obrestno mero je odprt transakcijski račun pri Sberbank z namenom prejemanja plače (velja za kreditojemalca in morebitne so-kreditojemalce), limit na TRR, uporaba Ide@l Mastercard kartice (oddana vloga za limit in Ide@l Mastercard kartico takoj po odobritvi kredita in pred podpisom kreditne pogodbe) in mobilne banke mSberbank SI ali spletne banke eSberbank SI ter vinkulacija sklenjene police naložbenega življenjskega zavarovanja sklenjenega pri zavarovalnici Generali, Grawe ali Ergo. Akcija se izključuje z morebitnimi drugimi akcijskimi pogoji.

Splošne informacije:

Splošne informacije o kreditni pogodbi za nepremičnino , PDF (335 KB)
Politika ravnanja za primer, ko potrošnik zamuja s plačili zapadlih obveznosti iz kreditne pogodbe za nepremičnino, PDF (208 KB)


Preverite tudi ...

Vse, kar morate vedeti o stanovanjskih kreditih

Vse, kar morate vedeti o stanovanjskih kreditih

Kako izbrati najboljši stanovanjski kredit? V prispevku smo pripravili nekaj nasvetov, da boste lahko izbrali najboljšo možnost za vas in si olajšali pot do vašega sanjskega doma.

Preberite več >

Nakup nepremičnine in neprijetno vprašanje

Nakup nepremičnine in neprijetno vprašanje

Odločitev za nov dom je pomemben korak v življenju, ki ga spremljajo tudi številna vprašanja. Tudi o (ne)zmožnosti odplačevanja stanovanjskega kredita. Preberite, kaj je dobro vedeti v takem primeru.

Preberite več >

Kartica Ide@l Mastercard - idealna za vse vaše nakupe

Kartica Ide@l Mastercard - idealna za vse vaše nakupe

Enostavno kupujte na obroke kjerkoli in kadarkoli, tudi na spletu, ter koristite številne dodatne ugodnosti.

Spoznajte tudi ostale prednosti >