Že veste, kakšen je ide@len scenarij ogleda tekme Slovenije na bližnjem evropskem prvenstvu v odbojki v dvorani Stožice? Najboljši sedež, pregled nad celotnim dogajanjem, zanimiva tekma, bučno vzdušje in seveda – zmaga Slovenije!

Že veste, kako si zagotoviti vse našteto? Z nakupom ide@lnega sedeža! No, na rezultat ne boste imeli vpliva, a seveda gremo v Stožice zato, ker verjamemo v uspeh naših fantov.

Sberbank, nacionalni sponzor prvenstva EuroVolley  2019, vam omogoča nakup ide@lnega sedeža, s katerim boste lahko doživeli vrhunsko odbojko od blizu, videli poteze najboljših odbojkarjev in začutili, s kakšno hitrostjo se igra odvija.

V dvorani Stožice, kjer bo med 12. in 26. septembrom potekalo prvenstvo, so prve tri vrste na tribunah A, B in C rezervirane za nakup ide@lnih sedežev, ki jih je mogoče kupiti s kartico Ide@l Mastercard®. Če kartice Ide@l Mastercard nimate, to sploh ni ovira, saj si jo lahko zagotovite že v treh korakih. Za naročilo namreč sploh ni potreben obisk banke. Kako do kartice si poglejte tukaj.

Kako do ide@lnega sedeža?

Ide@lni sedež lahko s kartico Ide@l Mastercard® kupite na Petrolovih bencinskih servisih ali prek spleta. V dvorani se ide@lni sedeži nahajajo na naslednjih tribunah:

  • Tribuna A (kategorija I.): vrste 4, 5 in 6 (vhod zeleni ring, sektor A - od A1 01 do A1 04)
  • Tribuna B (kategorija II.): vrste 1, 2 in 3 (vhod zeleni ring, sektor B - od B1 08 do B1 10)
  • Tribuna C (kategorija I.): vrste 1, 2 in 3 (vhod zeleni ring, sektor C - od C1 14 do C1 18)

Ob prihodu v dvorano bodo sedeži označeni z oznako »Sberbank Ide@lni sedež.«

Če želite najboljši ogled tekem EuroVolleyja 2019 in s tem vrhunsko odbojko spremljati iz prvih vrst dvorane Stožice, potem hitro s  kartico Ide@l po vstopnice

Do idealnih sedezev s kreditno kartico Ideal Mastercard