Banka je v letu 2016 pričela izdajati Ide@l Mastercard kartice in vsem imetnikom Activa Mastercard kartic brezplačno izdala novo Ide@l Mastercard kartico z odloženim plačilom.

Activa Mastercard kartice bodo delovale do vključno 15. marca 2017.

Od tega dne dalje bo v uporabi le nova Ide@l Mastercard kartica, ki so jo imetniki prejeli na svoj naslov ali v poslovalnici banke. Ide@l kartica ima enake nastavitve (varnostni SMS, limit porabe, datum mesečne poravnave) kot jih je imela predhodna Activa Mastercard kartica.

 
Novosti nove Ide@l Mastercard kartice so: 

  • brezstično plačevanje,
  • možnost zamenjave številke PIN na bankomatih,
  • mesečno obračunavanje in plačevanje naročnine za tekoči mesec,
  • pošiljanje mesečnih izpiskov prek elektronske pošte.

 
Uporabniki lahko svojo Ide@l Mastercard kartico z odloženim plačilom preprosto in brezplačno nadgradijo v posojilno ali obročno kartico le s klicem na številko Kontaktnega centra banke: 080 22 65.
S posojilno ali obročno kartico lahko plačujejo na do 60 obrokov na vseh prodajnih mestih doma in v tujini, vključno z nakupi prek interneta, prav tako lahko opravljajo dvige gotovine na bankomatih. Vključena so zavarovanja nakupov in zavarovanje v primeru izgube ali kraje kartice. V primeru mesečne porabe po kartici nad določenim zneskom jim obračunamo Ide@l Bonus – tako je kartična članarina v tem mesecu brezplačna!

Pokličete nas na 080 22 65 ali si več informacij o novi Ide@l MasterCard kartici pridobite na www.sberbank.si/ideal.

 
Vsem uporabnikom želimo uspešno poslovanje z novo Ide@l MasterCard kartico.