Zamenjava Activa Mastercard kartice z novo inovativno Ide@l Mastercard kartico z odloženim plačilom.

V Sberbank banki d. d. smo prenehali z izdajanjem novih Activa Mastercard plačilnih kartic. Vse izdane Activa Mastercard kartice bomo zamenjali v januarju 2017 z inovativno Ide@l Mastercard kartico z odloženim plačilom.

Zamenjava bo za stranke brezplačna. Za Sberbank Ide@l kartico z odloženim plačilom kot tudi za uporabo varnostnih SMS sporočil bodo veljali Splošni pogoji poslovanja s plačilnimi karticami Ide@l Masterccard za fizične osebe do katerih lahko dostopate preko povezave novi splošni pogoji.

Bistvene spremembe so v spremenjenem načinu obračunavanja članarine (po novem se bo obračunavala mesečno, letni strošek ostaja nespremenjen), kartica je brezstična (ima contactless funkcionalnost), PIN številko lahko zamenjate na bankomatih in na kartico ni več vezano nezgodno zavarovanje.

S podpisom nove pogodbe boste lahko dosedanji imetniki Activa Mastercard kartice svojo novo kartico nadgradili v posojilno Ide@l Mastercard kartico. S posojilno Ide@l Mastercard kartico boste lahko nakupovali na od 2 do 60 mesečnih enakih obrokov za vse vrste nakupov (domače, tuje, spletne, prenos sredstev na TRR in dvig gotovine), razen za igre na srečo. Posojilna kartica  ima vključeno tudi varno in diskretno SMS storitev s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu in obrokih. Nova posojilna kartica je nadgrajena tudi z dodatnimi garancijami za nakup izdelkov (3 letna podaljšana garancija, garancija »za vsak primer«, garancija »najboljše cene« …).

Več informacij:  www.sberbank.si/ideal