Opis aktivacije mobilne banke mSberbank Si

Mobilno aplikacijo mSberbank SI si najprej brezplačno prenesite na svojo mobilno napravo iz App Store (za naprave z operacijskim sistemom iOS) ali Google Play (za naprave z operacijskim sistemom Android).


Pridobitev aktivacijskih podatkov


1. Pridobitev aktivacijskih podatkov

Vklop mobilne banke si uredite v katerikoli poslovalnici Sberbank. Po oddaji vloge za uporabo mobilne banke mSberbank SI vam bomo uporabniško ime in prvi del aktivacijskega ključa (8 znakov) poslali na elektronski naslov.

Drugi del aktivacijskega ključa 
(8 znakov) vam bomo poslali v SMS sporočilu. Oba dela skupaj sestavljata 16-mestni aktivacijski ključ, ki je vsakokrat veljaven 72 ur od izdaje.2. Aktivacija mobilne banke

Pri prvi prijavi v mobilno banko mSberbank SI vnesete uporabniško ime in 16-mestni aktivacijski ključ, sestavljen iz dveh delov.

Prvi del ključa prejmete skupaj z uporabniškim imenom na elektronski naslov, drugi del ključa prejmete v SMS sporočilu.


Aktivacija mobilne banke


Izbira in vnos gesla

3. Izbira in vnos vstopnega gesla, PIN kode ali odklepanja s prstnim odtisom

Po vnosu 16-mestnega aktivacijskega ključa si izberete vstopno geslo. Geslo lahko kasneje kadarkoli zamenjate, v nastavitvah pa lahko izberete tudi vstop s prstnim odtisom ali 4-mestno PIN kodo.

Geslo za prijavo mora vsebovati vsaj 6 znakov, pri tem izberite vsaj eno veliko in vsaj eno malo črko. Geslo NE sme vsebovati vašega imena, priimka ali uporabniškega imena (tako s šumniki kot tudi brez). Geslo prav tako ne sme vsebovati imena aplikacije ali naziva vaše banke. 

Vse nadaljnje prijave v aplikacijo opravite samo z vnosom izbranega gesla, PIN kode ali prstnim odtisom, uporabniško ime vas že pričaka.


Za uporabo mobilne banke potrebujete

  • Transakcijski račun odprt v Sberbank d.d.
  • Podpisano Pristopno izjavo za uporabo mobilne banke mSberbank SI.
  • Mobilni telefon ali tablični računalnik, ki omogoča podatkovni prenos oziroma internetno povezavo. Na napravi mora biti nameščen operacijski sistem Android različice 5.0 in višje ali iOS 10.0 in višje ter dovolj pomnilniškega prostora.

Preizkusite mobilno banko mSberbank SI

Izpolnite obrazec in si zagotovite:

  • rezervacijo termina v poslovalnici, ki vam omogoča vklop brez nepotrebnega čakanja

Po izpolnitvi obrazca vas bomo poklicali in se dogovorili za termin obiska v poslovalnici, kjer boste takoj aktivirali mobilno banko in začeli z uporabo.

Za več informacij nas lahko pokličete na 080 22 65.

Vklopite mobilno banko prek spletne banke:

Če uporabljate spletno banko eSberbank SI, v zavihku »Naročila« izberite »Mobilna banka« in sledite navodilom.

Telefonu


Pomoč uporabnikom in dodatne informacije