Uporabniku prijazen, varen in enostaven način bančnega poslovanja prek spleta

Poslovna eSberbank SI


Z uporabo spletne banke Poslovna eSberbank SI imate dostop do vaših sredstev na poslovnem računu 24 ur na dan skozi vse leto. Primerna je predvsem za manjše uporabnike ali podjetja, ki  poslujejo samo s poslovnimi računi pri Sberbank. Za hitro in učinkovito poslovanje brez nepotrebnih stroškov.

prenovljen izgled in boljša uporabniška izkušnja
poenostavljeno poslovanje s plačilnimi predlogami, e-računi in SEPA direktnimi bremenitvami
pregled in upravljanje z vašimi poslovnimi financami kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan, vse dni v letu
še bolj dostopna, še bolj varna. Na voljo so vam štirje priročni in varni načini prijave.
več poslovanja v vaši spletni banki. Sklenite depozit, naročite dvig gotovine ali menjavo valut, ...
Komunikacijski center za opravljanje poslov z banko

 • udobno in varno poslovanje s poslovnim računom
 • preprosta uporaba
 • nižji stroški poslovanja
 • sprotno ažuriranje podatkov o prilivih, odlivih in stanju na računu
 • spremljanje porabe po poslovni kartici Activa Mastercard
 • varno in priročno potrjevanje posameznih ali paketnih plačil z varnim, dinamičnim SMS žetonom
 • z vami na vašem telefonu ali tablici, tudi če še nimate mobilne banke mSberbank SI za pravne osebe
 • večjezična verzija

e-Računi

Informacije za izdajatelje e-Računov

Informacije za prejemnike e-Računov


Sberbank HAL E-bank z rešitvijo MultiPay


Sberbank HAL E-bank je rešitev elektronskega bančništva podjetja Halcom d.d. in je namenjena večjim uporabnikom in tistim, ki poslujejo z več poslovnimi transakcijskimi računi, odprtimi tudi pri različnih finančnih institucijah, ki za opravljanje elektronskega bančništva nudijo HAL E-bank rešitev elektronskega bančništva.


SBERBANK Hal E-Bank je na voljo v enouporabniški, večuporabniški in B2B različici. Rešitev Halcom MultiPay omogoča, da je poslovni uporabnik na tekočem s financami kjerkoli in kadarkoli. Poslovnim uporabnikom ne zagotavlja le celovitega pregleda finančnega stanja in transakcij posamične banke, temveč tudi pregled nad računi večjega števila bank. Vse to v eni aplikaciji – prek osebnega računalnika ali pametnega telefona.

Verzije SBERBANK Hal E-Bank

 • Personal SBERBANK Hal E-Bank (enouporabniška različica) je namenjena za manjša in srednje velika podjetja, kjer je ena oseba pooblaščena za dostop do elektronske banke.
 • Corporate SBERBANK Hal E-Bank (večuporabniška različica) omogoča hkratni dostop vsem uporabnikom, ki so pooblaščeni za dostop do elektronske banke.
 • Sberbank Hal E-Bank/B2B je namenjen podjetjem in organizacijam z velikim številom transakcij in/ali naprednim podjetjem, ki želijo ažurno upravljati z likvidnostjo. Omogoča neposredno izmenjavo med uporabnikom in banko.

Halcom MultiPay se lahko uporablja kot dopolnitev oz. nadgraditev elektronske banke Hal E-Bank ali kot samostojna rešitev.

Poslovni uporabniki Hal E-Bank lahko z uporabo rešitve MultiPay pričnete brez obiska bančne poslovalnice z obstoječim kvalificiranim digitalnim potrdilom ENA ZA VSE (USB ali kartica + čitalec) ali kvalificiranim digitalnim potrdilom v oblaku Halcom One, in sicer preko spletnega uporabniškega portala Halcom MultiPay.

Rešitev je dostopna tako na spletu kot tudi v mobilni aplikaciji:

 • Spletna aplikacija Halcom MultiPay poleg oddaljenega podpisovanja paketov, priprave nalogov in uvoza paketov, omogoča tudi plačevanje prejetih e-računov. Na voljo je tudi pregled računov, prometa in prenos izpiskov ter potrdil SWIFT. Spletna aplikacija deluje na operacijskih sistemih Windows in macOS.
 • Mobilna aplikacija Halcom MultiPay omogoča oddaljeno podpisovanje paketov, ročni vnos podatkov za novo plačilo, izvedbo plačila s pomočjo QR kode in plačevanje prejetih e-računov. Uporabnik prejme potisno sporočilo za vsak paket, ki čaka na njegov podpis, in vsak prejeti e-račun. Na voljo je tudi pregled računov in prometa. Mobilna aplikacija deluje na operacijskih sistemih Android (Google Play Store) in iOS (Apple App Store). Android - podprte verzije: 7, 8, 9, 10; iOS - podprte verzije 13, 14.
Povezava do Uporabniškega portala: https://multipay.halcom.com/portal/
Povezava do E-Multipay: https://multipay.halcom.com/ebank/

Zahteve za uporabo

Za dostop do SBERBANK Hal E-Bank potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo, izdano s strani certifikacijske agencije Halcom CA. Če kvalificiranega digitalnega potrdila (certifikata) še nimate, lahko vso potrebno dokumentacijo za pridobitev uredite z vašim bančnim skrbnikom ali direktno pri certifikatski agenciji Halcom.

Več informacij na www.halcom.si in www.halcom.si/multipay.

Namestitvena verzija:
v slovenskem jeziku
v angleškem jeziku

Tehnična podpora uporabnikom

T: 01 200 33 69
E: helpdesk@halcom.si
Pon. - pet. 8:00 - 15:30 

Vsebinska vprašanja

T: 080 22 65
T: +386 1 569 22 59 (za klice iz tujine)
E: info@sberbank.si
Pon. - pet. 8:00 - 19:30


Zanima me

Če želite več informacij o spletni banki, vas prosimo, da izpolnite obrazec. Poklicali vas bomo in se dogovorili za sestanek.

Telefonu