Poslovna Debetna Mastercard

Nova poslovna debetna kartica Mastercard

Ustvarjena za sodoben način življenja.

Brezstična poslovna debetna kartica Mastercard® vam omogoča hitro, varno in brezstično plačevanje po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje.

Z novo kartico lahko tako enostavno rezervirate storitve, kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila, kjer ste doslej potrebovali kreditno kartico. Poleg tega lahko kartico uporabljate tudi za plačilo cestnin ter parkirnin.Debetna kartica Mastercard vam omogoča:

  • brezstično plačevanje,
  • preprosto in varno plačevanje kjerkoli,
  • preprosto in varno plačevanje tudi na spletu,
  • popoln nadzor nad porabo,
  • brezstične dvige in izbiro PIN številke na bankomatih,
  • preproste rezervacije storitev.

Pogosta vprašanja


Kako do poslovne debetne kartice Mastercard?

Obiščite najbližjo poslovalnico Sberbank. Kartico lahko prejme oseba, ki jo za uporabo pooblasti zakoniti zastopnik poslovnega subjekta, ki izpolnjuje pogoje in odpre oziroma ima odprt poslovni transakcijskih račun v Sberbank d.d. Debetno kartico Mastercard boste za vse imetnike kartic prejeli po pošti na poslovni naslov podjetja.

Vse obstoječe poslovne kartice Activa Maestro bomo z novimi poslovnimi debetnimi karticami Mastercard zamenjali predvidoma v prvem kvartalu leta 2020, o čemer bomo komitente tekoče obveščali. Za obstoječe imetnike poslovne kartice Activa Maestro lahko zakoniti zastopnik poslovnega subjekta tudi pred zamenjavo odda vlogo za novo debetno kartico Mastercard v matični poslovalnici Sberbank d.d.

Preberite tudi:

Splošni pogoji poslovanja s poslovno debetno plačilno kartico Mastercard PDF, 354 KB