Za individualno ponudbo nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 080 22 65

Izračun je informativne narave in ne predstavlja zavezujoče ponudbe banke ter ni sestavni del pogodbe, zato si pridružujemo pravico do sprememb. Ob sklepanju pogodbe preverite takrat veljavne pogoje.

Stanovanjski kredit

  • odplačilne dobe do 360 mesecev,
  • fiksna ali spremenljiva obrestna mera,
  • tudi za nekomitente.
Nalagam...

Valuta kredita:

Namen kredita:

Vrsta obrestne mere:

Način zavarovanja:

Vnesite znesek zaokrožen na 100 EUR.


 

POGOJI AKCIJSKE PONUDBE
 

AKCIJSKA PONUDBA velja za vse oddane kreditne vloge strank s popolno kreditno dokumentacijo za stanovanjski kredit vezan na variabilno obrestno mero, zavarovan pri zavarovalnici ali s hipoteko, od 01.10.2018 do 31.12.2018. Kredit s postopnim črpanjem (gradnja) je lahko črpan najkasneje v roku enega leta, pri čemer mora biti prvo črpanje kredita izvedeno  najkasneje v roku enega meseca po sklenitvi kreditne pogodbe.

Doba kreditiranja Akcijska obrestna mera
Nad 12 do vključno 120 mesecev 6 M EURIBOR + 1,65 % p.a.
Nad 120 do vključno 240 mesecev  6 M EURIBOR + 1,85 % p.a.
Nad 240 do vključno 360 mesecev 6 M EURIBOR + 1,95 % p.a.

Pogoj za odobritev kredita z akcijsko obrestno mero je odprt transakcijski račun pri Sberbank z namenom prejemanja plače (velja za kreditojemalca in morebitne so-kreditojemalce), limit na TRR, uporaba Ide@l Mastercard kartice (oddana vloga za limit in Ide@l Mastercard kartico takoj po odobritvi kredita in pred podpisom kreditne pogodbe) in mobilne banke mSberbank SI ali spletne banke eSberbank SI ter vinkulacija sklenjene police naložbenega življenjskega zavarovanja sklenjenega pri zavarovalnici Generali, Grawe ali Ergo. Akcija se izključuje z morebitnimi drugimi akcijskimi pogoji.

Vsi objavljeni podatki in informativni izračuni na spletnem mestu so zgolj informativne narave. Pripravljeni so na podlagi predpostavk, veljavnih na dan izdelave posameznega izračuna, ki se lahko spreminjajo, zato za banko niso zavezujoči. Pred sklenitvijo storitve preverite pogoje ponudbe.

Za izdelavo individualne ponudbe izpolnite obrazec in dogovorili se bomo za svetovanje.

Splošne informacije:

Splošne informacije o kreditni pogodbi za nepremičnino , PDF (335 KB)
Politika ravnanja za primer, ko potrošnik zamuja s plačili zapadlih obveznosti iz kreditne pogodbe za nepremičnino, PDF (208 KB)