Za individualno ponudbo nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 080 22 65

Izračun je informativne narave in ne predstavlja zavezujoče ponudbe banke ter ni sestavni del pogodbe, zato si pridružujemo pravico do sprememb. Ob sklepanju pogodbe preverite takrat veljavne pogoje.

Ne zamudite dnevov potrošniških kreditov in uresničite svoje sanje. Pošljite povpraševanje in izkoristite posebne ugodnosti. Samo do 23. 6. 2019.*
Dnevi potrošniških kreditov - brez stroškov odobritve in z nižjo obrestno mero.

 


Gotovinski kredit

Nalagam...

Valuta kredita:

Namen kredita:

Vrsta obrestne mere:

Način zavarovanja:

Vnesite znesek zaokrožen na 100 EUR.


*Pogoji akcijske ponudbe:
Akcijska ponudba velja od 10.06. do 23.06.2019. Ponudba velja za vse oddane pisne Vloge za kredite v času trajanja akcije ter za vse stranke, ki se bodo v času trajanja akcije naročile na sestanek v poslovalnici in bo sestanek izveden ter oddana Vloga za kredit najkasneje do 15.07.2019.
Velja za stranke, ki bodo prenesle poslovanje (plačo ali pokojnino) na Sberbank banko ter za vse obstoječe stranke, ki že prejemajo osebni dohodek na račun pri Sberbank banki.
Ponudba velja za potrošniške kredite, vezane na variabilno obrestno mero Euribor ali s fiksno obrestno mero, nezavarovane ali zavarovane pri zavarovalnici ter za kredite zavarovane s hipoteko. Stroški odobritve potrošniškega kredita zavarovanega s hipoteko znašajo 300 EUR.
Ponudba se izključuje z morebitnimi drugimi akcijskimi pogoji, posebnimi ponudbami in drugimi popusti/ugodnostmi.