Naročilo Ide@l kartice

Z oddajo naročila boste le še korak oddaljeni od kartice Ide@l Mastercard.

Pomembno:

Za naročilo kartice Ide@l Mastercard z limitom do 1.000 EUR potrebujete veljavni osebni dokument (potni list ali osebno izkaznico), davčno številko, EMŠO, številko vašega transakcijskega računa in zadnji bančni izpisek. 
Za naročilo kartice Ide@l Mastercard z limitom nad 1.000,00 EUR poleg zgoraj naštetega potrebujete tudi zadnjo plačilno listo ali pokojninski odrezek.


Splošni pogoji in ceniki

Splošni pogoji Sberbank d.d. so vam na voljo na tej povezavi. V procesu naročanja računa boste splošne pogoje prejeli tudi po elektronski pošti. Trenutno veljavni ceniki pa so dosegljivi tukaj.

 


Varstvo osebnih podatkov

Da boste lahko izkoriščali vse prednosti, ki jih Ide@l kartica nudi, potrebujemo vaše pravilne podatke. 

Brez zahtevanih podatkov postopka oddaje naročila prek spleta ni mogoče zaključiti. Več o obdelavi osebnih podatkov iz nezaključenih spletnih vlog si lahko preberete tukaj

Oddani osebni podatki v spletnem obrazcu se obdelujejo za namen obdelave naročila ter sklenitve pogodbe z banko. 

Vaš e-poštni naslov bomo uporabili za pošiljanje splošnih, aktualnih in posebnih ponudb bančnih produktov (občasna sporočila z možnostjo odjave) in tudi za obveščanje o statusu vaše vloge (sistemska sporočila brez možnosti odjave) Za uspešno oddajo naročila prek spleta je strinjanje za uporabo vašega e-poštnega naslova za obveščanje o statusu vaše vloge obvezno. Če se z navedenim ne strinjate, lahko Ide@l kartico naročite v katerikoli poslovalnici Sberbank banke.

Vašo številko mobilnega telefona bomo uporabili za distribucijo potrditvenih kod, zato je pomembno, da pri oddaji spletnega naročila uporabite izključno vašo osebno mobilno številko telefona. V določenih primerih bomo vašo mobilno številko uporabili tudi za stik z vami, predvsem za pomoč pri oddaji naročila ali pridobitvi dodatnih informacij.

Podatke pridobimo neposredno od vas, ko izpolnite vlogo, nekatere podatke pa dobimo tudi iz drugih virov, na primer iz centralnega kreditnega registra (Sisbon). Preverjanje vaše kreditne sposobnosti je zakonska dolžnost banke. Vse podrobnosti o sistemu Sisbon si lahko ogledate na spletni strani Sisbon.

V procesu oddaje naročila prek spleta vam bodo dodeljeni sistemski (nujni) in analitični piškotki. Soglasje za sprejem omenjenih piškotkov je pogoj za nemoteno oddajo naročila prek spleta.

Podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov v zvezi s spletnimi vlogami so na voljo v Naročila na daljavo - Varstvo osebnih podatkov, celovita informacija o varstvu osebnih podatkov v Sberbank banki pa je na  voljo v Splošnih informacijah o varstvu osebnih podatkov.