Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Idealna kartica za vsakdanje, pa tudi večje nakupe (TV, pralni stroj, pohištvo, ...)

Razdelite nakupe na 60 obrokov

Vsak nakup ali dvig gotovine nad 40 EUR hitro, diskretno in preprosto spremenite v obroke kar s poslanim SMS sporočilom. Odločite se za 2 do največ 60 enakih mesečnih obrokov. Tako si kredit odobrite kar sami. Velja tudi za spletne nakupe. 

3 različne garancije ob nakupih s kartico

Garancija najboljše cene za vračilo razlike v ceni med plačanim blagom in nižjo ceno enakega blaga pri istem ali drugem trgovcu, podaljšana garancija za dodatnih 12 mesecev garancije po izteku osnovne, najmanj dvoletne garancije proizvajalca in zavarovanje nakupov za nenamerno poškodbo ali krajo blaga nad vrednostjo 50 EUR.

Zavarovanje kartice in nakupov

Imetniki kartice Ide@l Mastercard imate vključen paket zavarovanj, ki vsebuje: zavarovanje kartice v primeru odtujitve, zavarovanje protipravnega odvzema gotovine na bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente in zavarovanje nakupov.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kartica ima vključeno brezplačno SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu, ponudbi za plačilo na obroke, nakazilu na kartični račun, znesku in datumu plačila mesečne obveznosti.

30 dni časa za spremembo nakupa na obroke

Odločitve za spremembo nakupa ali plačila v obročno vam ni treba sprejeti takoj. Posamezno transakcijo lahko spremenite v obroke najkasneje 10 dni pred dnevom plačila mesečnih obveznosti (8., 18. ali 28. v mesecu).

Ideal BONUS - brezplačna kartica

Če boste v obračunskem obdobju na Ide@l Mastercard kartičnem računu porabili več kot 400 EUR pri kartici Standard, boste oproščeni plačila vodenja kartičnega računa - kartica bo ob takšni mesečni porabi lahko vsak mesec za vas brezplačna.Izberite svoj aparat Grundig

V akcijski ponudbi vam ob naročilu posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard podarimo tudi odličen aparat Grundig po vaši izbiri.

Pri naročilu kartice prek spleta uporabite eno od promocijskih kod: 
GRUNDIG_KRTACA,
GRUNDIG_LIKALNIK ali
GRUNDIG_STRIZNIK.

 

Krtača na vroči zrak
Grundig HS 7880


Krtača za oblikovanje las - Grundig HS 7880.

Krtača, ki vas bo navdušila. 4 nastavki zagotavljajo popolno nego in oblikovanje vseh vrst las, s profesionalnim kablom dolžine 3 metre pa je poskrbljeno za preprosto uporabo. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in krtačo


Parni likalnik
Grundig ST 7950


Ročni parni likalnik Grundig ST 7950.

Odlična zamenjava ali dopolnitev tradicionalnemu likalniku. S tem odličnim in praktičnim parnim likalnikom boste poskrbeli za hitro odstranjevanje gub in osvežitev tkanin. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in likalnik


Set za britje in striženje
Grundig MC 3342


Set za britje in striženje Grundig MC 3342.

Lasje ali brada, dolgo, kratko, ravno – ni razlike. Ta set za britje in striženje vsebuje vse frizerske dodatke, s katerimi boste perfektno uredili lase in brado kar doma. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in setKartico Ide@l bom naročil/a prek spleta

Na seznamu izberite aparat, ki ga želite brezplačno prejeti. Kliknite na gumb pod izbranim izdelkom in izpolnite obrazec.

Obiskala vas bo kurirska služba s pripravljeno dokumentacijo. Po odobritvi boste kartico in PIN številko prejeli po pošti v ločenih pošiljkah.

Izbrani aparat Grundig boste prejeli po pošti, po odobritvi kartice in po izvedeni eni transakciji v znesku 40 EUR ali več na kateremkoli prodajnem mestu. Transakcijo lahko opravite najkasneje do 15.3.2022.

Kartica Ideal Standard - 3 mesece brezplacno.


Kartico Ide@l bom naročil/a v Sberbank poslovalnici

Izberite poslovalnico in se naročite na sestanek. Poklical vas bo svetovalec in se z vami dogovoril za termin obiska v poslovalnici.

V izbrani poslovalnici boste podpisali potrebne dokumente za izdajo kartice in izbrali brezplačen mali gospodinjski aparat Bosch.

Izbrani aparat Grundig boste prejeli po pošti, po odobritvi kartice in po izvedeni eni transakciji v znesku 40 EUR ali več na kateremkoli prodajnem mestu. Transakcijo lahko opravite najkasneje do 15.3.2022.

Kartica Ideal Standard - 3 mesece brezplacno.


 
Dnevni dvig na bankomatu
Največji znesek posojila
Strošek izdaje kartice
Vpogled v stanje računa
Varnostni SMS
Garancija najboljše cene
Podaljšana garancija
Zavarovanje nakupov
Vračilo kupljenih vstopnic
Mesečno vodenje kartičnega računa
Mesečno vodenje kart. računa za imetnike Sberbank paketnega računa
Brezplačna članarina - Ide@l Bonus

Ide@l Standard.

Kartica Ide@l Mastercard Standard

3,20 EUR/mesec 3 MESECE BREZPLAČNO

Želim kartico in ugodnosti 
Dnevni dvig na bankomatu
500 EUR
Največji znesek posojila
500 do 5.000 EUR
Strošek izdaje kartice
10 EUR BREZPLAČNO
Vpogled v stanje računa
Varnostni SMS
Garancija najboljše cene
do 750 EUR
Podaljšana garancija
do 1.500 EUR
Zavarovanje nakupov
do 1.500 EUR
Vračilo kupljenih vstopnic
do 150 EUR
Mesečno vodenje kartičnega računa
3,2 EUR 3 MESECE BREZPLAČNO
Mesečno vodenje kart. računa za imetnike Sberbank paketnega računa
1,20 EUR 3 MESECE BREZPLAČNO
Brezplačna članarina - Ide@l Bonus
poraba nad 400 EUR/mesec

Prijava in uveljavitev zavarovalnih primerov ter splošni pogoji

Za prijavo in uveljavitev zavarovalnih primerov mora uporabnik kartice obvezno kontaktirati asistenčni center zavarovalnice AXA, ki nudi in organizira asistenčne storitve, na številko 01 8888 044 za klice iz Slovenije ali +386 1 8888 044 za klice iz tujine. Podrobnosti posameznih kritij so opisane v Splošnih pogojih zavarovalnice »Ideal Osnovni«

POGOJI AKCIJSKE PONUDBE:
*Ob naročilu nove posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard prek spleta ali v poslovalnicah Sberbank s promocijsko kodo GRUNDIG_KRTACA, GRUNDIG_LIKALNIK ali GRUNDIG_STRIZNIK v obdobju od 6. 12. 2021 do 31. 1. 2022 je stranka upravičena do brezplačne izdelave kartice ter 3-mesečnega brezplačnega vodenja kartičnega računa.
Z naročilom posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard z eno od promocijskih kod, ki veljajo v tej akcijski ponudbi, stranka izbere enega izmed aparatov blagovne znamke Grundig. Aparati, ki so na voljo, so krtača na vroči zrak Grundig HS 7880, parni likalnik Grundig ST 7950 in set za britje in striženje Grundig MC 3342.
Stranka izbrani aparat prejme po odobritvi naročene kartice ter po izvedbi ene transakcije v višini 40 EUR ali več z novo kartico Ide@l Mastercard na kateremkoli prodajnem mestu, najpozneje do 15. 3. 2022. Posamezna stranka je v akcijski ponudbi upravičena do enega aparata.
Akcija ne velja za stranke, ki že imajo posojilno kartico Ide@l Mastercard, za stranke, ki so v preteklosti že imele in ukinile posojilno kartico Ide@l Mastercard ter za stranke, ki so bile že udeležene v katerikoli drugi prodajni akciji Ide@l.