Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Akcija se izteka - samo še do konca junija. Naročite svojo kartico že danes in prejmite ugodnosti.


Kartica Ide@l Mastercard - 3 ugodnosti z idealnim darilom Bosch* ob 30-letnici banke v Sloveniji

V juniju praznujemo 30 let delovanja banke v Sloveniji, zato v obdobju od 1. 6. do 30. 6. 2021 naročite kartico Ide@l Mastercard in prejmite odličen mali gospodinjski aparat Bosch po izbiri, 3 mesece brezplačnega vodenja kartičnega računa in brezplačno izdelavo kartice.*

Ne zamudite tudi številnih drugih ugodnosti ...

Več o akciji ob 30-letnici >>

Izberete lahko odličen palični mešalnik, opekač kruha ali kuhalnik vode. Menjava banke ni potrebna.

800x450 px - Sberbank 30-letnica.

Kartica, ki omogoča veliko več kot samo plačila in dvige gotovine po vsem svetu

Razdelite nakupe na do 60 obrokov

Vsak nakup ali dvig gotovine nad 40 EUR lahko hitro, diskretno in preprosto spremenite v obroke kar s poslanim SMS sporočilom. Odločite se lahko za 2 do največ 60 enakih mesečnih obrokov. Tako si lahko kredit odobrite kar sami. Velja tudi za spletne nakupe. 

Zavarovanje kartice in nakupov

Imetniki kartice Ide@l Mastercard imate vključen paket zavarovanj, ki vsebuje: zavarovanje kartice v primeru odtujitve, zavarovanje protipravnega odvzema gotovine na bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente in zavarovanje nakupov.

3 različne garancije ob nakupih s kartico

Garancija najboljše cene za vračilo razlike v ceni med plačanim blagom in nižjo ceno enakega blaga pri istem ali drugem trgovcu, podaljšana garancija za dodatnih 12 mesecev garancije po izteku osnovne, najmanj dvoletne garancije proizvajalca in zavarovanje nakupov za nenamerno poškodbo ali krajo blaga nad vrednostjo 50 EUR.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kartica ima vključeno brezplačno SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na kartičnem računu, ponudbi za plačilo na obroke, nakazilu na kartični račun, znesku in datumu plačila mesečne obveznosti.

30 dni časa za spremembo nakupa na obroke

Odločitve za spremembo nakupa ali plačila v obročno vam ni treba sprejeti takoj. Posamezno transakcijo lahko spremenite v obroke najkasneje 10 dni pred dnevom plačila mesečnih obveznosti (8., 18. ali 28. v mesecu).

Ideal BONUS - brezplačna kartica

Če boste v obračunskem obdobju na Ide@l Mastercard kartičnem računu porabili več kot 400 EUR pri Standard kartici, boste oproščeni plačila vodenja kartičnega računa - kartica bo ob takšni mesečni porabi lahko vsak mesec za vas brezplačna.Izberite svoj mali gospodinjski aparat Bosch

V akcijski ponudbi vam ob naročilu posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard podarimo tudi odličen mali gospodinjski aparat Bosch po vaši izbiri: kuhalnik vode, opekač kruha ali palični mešalnik.

Pri naročilu kartice prek spleta uporabite eno od naštetih promocijskih kod:
BOSCH_KUHALNIK_VODE (kuhalnik vode), BOSCH_OPEKAC_KRUHA (opekač kruha), BOSCH_PALICNI_MESALNIK (palični mešalnik).

 

Kuhalnik vode
DesignLine 1,7 l TWK5P480


Bosch - kuhalnik vode.

Odlična kakovost, enostavno upravljanje in izjemen dizajn, ki vaši kuhinji doda prav posebno elegantno noto. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in kuhalnik


Kompaktni opekač
ComfortLine TAT6A913


Bosch - opekač kruha.

Zmogljiv in kompakten opekač, s katerim bo kruh idealno popečen in zajtrki še bolj slastniPreberite več.

Želim kartico Ide@l in opekač


Palični mešalnik
1000 W, MS61B6170, črna


Bosch - palični mesalnik.

Vsestranski mešalnik, ki bo izpolnil tudi vaše najvišje zahteve. Za optimalno udobje in vrhunske rezultate. Preberite več.

Želim kartico Ide@l in mešalnikKartico Ide@l bom naročil/a prek spleta

Na seznamu izberite mali gospodinjski aparat, ki ga želite brezplačno prejeti. Kliknite na gumb pod izbranim izdelkom in izpolnite obrazec.

Obiskala vas bo kurirska služba s pripravljeno dokumentacijo. Po odobritvi boste kartico in PIN številko prejeli po pošti v ločenih pošiljkah.

Izbrani mali gospodinjski aparat Bosch boste prejeli po pošti v nekaj dneh po odobritvi kartice in po izvedeni katerikoli prvi transakciji.

Kartica Ideal Standard - 3 mesece brezplacno.


Kartico Ide@l bom naročil/a v Sberbank poslovalnici

Izberite poslovalnico in se naročite na sestanek. Poklical vas bo svetovalec in se z vami dogovoril za termin obiska v poslovalnici.

V izbrani poslovalnici boste podpisali potrebne dokumente za izdajo kartice in izbrali brezplačen mali gospodinjski aparat Bosch.

Izbrani mali gospodinjski aparat Bosch boste prejeli po pošti v nekaj dneh po odobritvi kartice in po izvedeni katerikoli prvi transakciji.

Kartica Ideal Standard - 3 mesece brezplacno.


 
Dnevni dvig na bankomatu
Največji znesek posojila
Strošek izdaje kartice
Vpogled v stanje računa
Varnostni SMS
Garancija najboljše cene
Podaljšana garancija
Zavarovanje nakupov
Vračilo kupljenih vstopnic
Mesečno vodenje kartičnega računa
Mesečno vodenje kart. računa za imetnike Sberbank paketnega računa
Brezplačna članarina - Ide@l Bonus

Ide@l_standard_primerjalnik (1)

Kartica Ide@l Mastercard Standard

3,20 EUR/mesec 3 MESECE BREZPLAČNO

Želim kartico in ugodnosti 
Dnevni dvig na bankomatu
500 EUR
Največji znesek posojila
500 do 5.000 EUR
Strošek izdaje kartice
10 EUR BREZPLAČNO
Vpogled v stanje računa
Varnostni SMS
Garancija najboljše cene
do 750 EUR
Podaljšana garancija
do 1.500 EUR
Zavarovanje nakupov
do 1.500 EUR
Vračilo kupljenih vstopnic
do 150 EUR
Mesečno vodenje kartičnega računa
3,2 EUR 3 MESECE BREZPLAČNO
Mesečno vodenje kart. računa za imetnike Sberbank paketnega računa
1,20 EUR 3 MESECE BREZPLAČNO
Brezplačna članarina - Ide@l Bonus
poraba nad 400 EUR/mesec

Prijava in uveljavitev zavarovalnih primerov ter splošni pogoji

Za prijavo in uveljavitev zavarovalnih primerov mora uporabnik kartice obvezno kontaktirati asistenčni center zavarovalnice AXA, ki nudi in organizira asistenčne storitve, na številko 01 8888 044 za klice iz Slovenije ali +386 1 8888 044 za klice iz tujine. Podrobnosti posameznih kritij so opisane v Splošnih pogojih zavarovalnice »Ideal Osnovni«


POGOJI AKCIJSKE PONUDBE:
*Ob naročilu nove posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard prek spleta ali v poslovalnicah Sberbank s promocijsko kodo BOSCH_KUHALNIK_VODE, BOSCH_OPEKAC_KRUHA ali BOSCH_PALICNI_MESALNIK v obdobju od 1. 6. do 30. 6. 2021 je stranka upravičena do brezplačne izdelave kartice ter 3-mesečnega brezplačnega vodenja kartičnega računa.
Z naročilom posojilne kartice Ide@l Mastercard Standard z eno od promocijskih kod, ki veljajo v tej akcijski ponudbi, stranka izbere enega izmed malih gospodinjskih aparatov Bosch. Mali gospodinjski aparati, ki so na voljo, so Kuhalnik vode DesignLine, 1.7 l, TWK5P480, kompaktni opekač, ComfortLine, TAT6A913 in palični mešalnik ErgoMixx, 1000 W, črna, MS61B6170.
Stranka mali gospodinjski aparat prejme po pošti po odobritvi naročene kartice ter po izvedeni katerikoli prvi transakciji s posojilno kartico Ide@l Mastercard, izdano v okviru promocijske akcije, najkasneje do 15.8.2021. Posamezna stranka je v akcijski ponudbi upravičena do enega malega gospodinjskega aparata.
Akcija ne velja za stranke, ki že imajo posojilno kartico Ide@l Mastercard, za stranke, ki so v preteklosti že imele in ukinile posojilno kartico Ide@l Mastercard ter za stranke, ki so bile že udeležene v katerikoli drugi prodajni akciji Ide@l.